سلام دوست عزیز.
به نظر من اگر نگم کاملا ولی 80 درصد حق با شوهرتونه. شما هم رفتارتون قابل درکه از بیشعوری و نفهمی یه سری آدم به ستوه اومدین و خیلی هم حق دارین ولی راهش دعوا نیست. کتابهایی در مورد فنون مذاکره یا حرف زدن رو بگیرید و مطالعه کنید هیچ جا نمی خونید با داد زدن سر کسی به خواستتون می رسید مگر اینکه با زورگویی و بقیه از ترس قدرت شما تن به اوامر شما بدن. که تازه اگر اینطور هم بشه این درست نیست.
کتاب های مدیریتی رو بخونید هیچ مدیری با داد و بیداد و دعوا راه به جایی نبرده شما هم مدیر زندگیت هستی و باید یاد بگیری چطور با جملات و کلمات دیگری رو وادار به شنیدن حرفات کنید همیشه هم گفتن هر چقدر صدات رو ببری بالاتر طرف مقابل هم به همون نسبت نمی شنوه.
به نظرم شیوه ات رو تغییر بده خودت رو تغییر بده چون شوهرت خیلی خیلی عاقلانه رفتار می کنه تو نمی دونی اون کسی که سرش داد می زنی بیماری روانی داره یا نه اما کلاهمون رو قاضی کنیم حدود 90 درصد مردم ما مشکلات زیادی تو زندگیشون دارن که باعث می شه عصبی شن و در نهایت به بدترین شکل رفتاری اون رو بروز می دن. پس تو مجبوری برای اینکه شان و منزلتت حفظ شه باهاشون دهن به دهن نشی و در این مورد حق با همسرتونه.
چرا به جای اینکه شوهرت رو مقصر بدونی و ازش ناراحت باشی سعی نمی کنی زبون چرب و نرم رو یاد بگیری. اینجوری که معلومه خانم با جرات و باهوشی هستی پس بهتره مثل یه ملکه رفتار کنی حتی با آدمهایی با درک پایین و خطاکار.
منم مثل شما بودم و الانم شاید موردی پیش بیاد داد وبیداد کنم یا بخوام با داد زدن حقم رو بگیرم اما شوهرم بارها بهم تذکر داده و بعد از 3 سال مقاومت در برابر حرفاش الان می بینم درست می گه ببین دوست عزیزم تو وقتی با یه آدم بحث و دعوا می کنی اولا که هیچ کدوم کوتاه نمی آین چون عصبانی هستین دوما به این فکر کن اگر شخص سومی شما رو ببینه چی فکر می کنه؟ غیر از اینه که شما رو هم خدایی نکرده در حد اون آدم بیشعوری که باهاش درگیر شدی ببینه ؟ واقعا شما در حد اونی که بخوای به شیوه ی اون مشکلاتت رو حل کنی ؟
بهترین کار اینه که از شوهرت یاد بگیری و تغییر رو از خودت شروع کنی نمی گم بذار حقت رو بخورن صدات در نیاد اما یاد بگیر چطور با سیاست و مذاکره راحت رو پیش ببری باور کن انقدر جایگاهت می ره بالا که کسی جرات نمی کنه بهت بگه تو چه برسه به ابنکه مستاجرت باشه و بهت توهین کنه. بذار یه خاطره تعریف کنم من وشوهرم به خاطر ترافیک خیلی عصبی می شیم یه بار یه ماشین بین خطوط نمی روند شوهرم عصبانی شد (ببین تا این حد جزئی بود) بعد اومد سبقت بگیره راننده ماشین جلویی یا حواسش نبود یا هرچی فرمون رو داد سمت ما و آینش خورد به آینه ما شوهرم عصبانی شد و شروع کرد به داد و بیداد و اون ماشین هم بوق می زد و بد وبیراه می گفت یه مسیر طولانی این ادامه داشت و هیچ کدوم هم نمی ایستادن وقتی تموم شد تمام تن من می لرزید بی اختیار گریه کردم از اون موقع شوهرم تصمیم گرفت بشه مثل همسر شما و واقعا شد و واقعا خیلی خوب شد کلا آرامش داریم و نمی ذاریم کسی روزمون رو خراب کنه. آخه حیف این روزهای خوب و قشنگ نیست به خاطر یه آدمه دیگه که نمی فهمه خراب شه ؟ من هنوزم خیلی عصبانی می شم بعضی وقتها اما دارم روی خودم کار می کنم و شیوه ام رو عوض می کنم. بعضی وقتها که داد و بیداد می کنم به خودم نمره منفی می دم و شاید باورت نشه خودم رو جریمه می کنم که کاری که دوست ندارم رو انجام بدم مثلا کل خونه رو جارو بکشم. یا یه مسیری رو پیاده برم و تاکسی نگیرم ...
شیوه ی خودت رو تغییر بده مطمئن باش آرامش بیشتری خواهی داشت شوهرت درون گراست ولی بی عرضه و بی غیرت نیست. دعوایی نیست پس تو هم سعی کن خشمت رو کنترل کنی و زندگی رو مدیریت کنی. اتفاقا شوهرت اینطوریه بهتر می تونی زندگی بچرخونید زن و شوهر مکمل هم هستند و نباید دقیقا عین هم باشند.شوهرت درون گراست و جذب تو شده که سر و زبون داری پس قدر زندگیت رو بدون و انگ بی غیرتی و منزوی بودن به شوهرت نزدن. شما در کنار هم یه تیم قدرتمند می شید فقط باید بلد باشی چطور زندگیتونو هدایت کنید.
از امروز به خودت قول بده عصبانی نشی اگه شدی داد و بیداد نکنی
کتابای فن بیان و مذاکره بخونی
شوهرت رو دوست داشته باشی و رفتار آروم و با متانت رو یاد بگیری ازش (رفتارهای مردونه تعطیل)
هر وقت عصبانی بودی صحنه رو ترک کنی (دیدی مساجرت عصبیت می کنه بگو فکر کنم شما الان عصبانی هستید من یه وقت دیگه باهاتون صحبت می کنم)
قدر و منزلتت رو به عنوان یه خانم همیشه حفظ کن و اجازه نده یکی از سر راه می رسه بهت توهین کنه که بعد از شوهرت توقع درگیر شدن داشته باشی
حق و حقوقت رو با زبون چرب و نرم تمرین کن بگیری.
رفتار جراتمندانه رو توی همین تالار بخون و تمرین کن
درضمن خیلی کار اشتباهی کردی که قهر کردی و خودت رفتی خونه. به جای قهر و دعوا و ... با شوهرت حرف بزن توقعت رو بگو البته توقع دعوایی بودن شوهرت یه مقدار غیر منطقیه اما در مورد هر چیزی ناراحت باشی قهر راهش نیست عزیزم . حالا هم خودت باهاش آشتی کن و دعوا با دیگران رو تعطیل کن .حقت رو با زبون و تذکر دوستانه بگیر.شما خانمی و در شان شما نیست با مردهای غریبه دعوا کنید. تا دیدی داره دعوا می شه تا 10 بشمر یا به اون آقا تذکر بدید که حد خودتون رو رعایت کنید یا این مدل حرف زدن درست نیست و از این قبیل تذکر ها که خشونت رو کم کنه.موفق کسیه که بتونه از دشمنش امتیاز بگیره و این کار هیچ وقت تو دعوا میسر نمی شه حتی اگه با دعوا امتیازی که می خوای رو گرفتی اون طرف حتما دنبال یه راهی برای ضربه زدن بهت می گرده.
موفق باشی

حقت رو با زبون و تذکر دوستانه بگیر.شما خانمی و در شان شما نیست با مردهای غریبه دعوا کنید. تا دیدی داره دعوا می شه تا 10 بشمر یا به اون آقا تذکر بدید که حد خودتون رو رعایت کنید یا این مدل حرف زدن درست نیست و از این قبیل تذکر ها که خشونت رو کم کنه.موفق کسیه که بتونه از دشمنش امتیاز بگیره و این کار هیچ وقت تو دعوا میسر نمی شه حتی اگه با دعوا امتیازی که می خوای رو گرفتی اون طرف حتما دنبال یه راهی برای ضربه زدن بهت می گرده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)