به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 آبان 97 [ 18:56]
    سطح
    66
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    646

تشکرشده 951 در 409 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نیاز. م نمایش پست ها
    سلام ye_doost
    من یه زمانی تو جمع خانمهای جوان و پیر تو پارک میرفتم از ساعت ۷ عصر تا ۱۰ شب، با مادرم. تنها چیزی که دیدم کم شدن دونه دونه از دخترای پارک بود.
    زشت نیستم خیلی میگن تو زیبایی، جلفم نیستم، قرآن میخونم، کم هوشم نیست، کوتاه یا بلندم نیستم. لاغر یا چاقم نیستم ... اما یادمه یه روز یکی از خانمها آمد گفت برای بچه خواهرم خواستگاریتو میخوام بکنم، خیلی خوشحال شدم، فرداش اومد گفت والا بمن چه فردا اختلافتون بشه پای من گیره. یکی دیگه اومد نشست کنارمون گفت راستی شما تو خونتون توالت دارین؟ که یکی دیگه بتمسخر گفت پس نه خونه شما میان!
    یادمه یه مغازه ای محلمون بود یه پسر داشت یک روز رفتم خرید کنم، میشناخت منو ... گفتم سلام جواب ندادم، گفتم سلام بازم جواب نداد...
    یه پسری دیگه همسایمون بود فقط با پوزخندهاش منو می آزرد ..
    یکی از پسرای همسایمون بمن علاقه پیدا کرد، هر روز که میرفتم بیرون میمومد بیرون... یک شب که بیرون بودیم شام بردیم و نشستیم، یه خونواده ای اومدن چند تا دختر باهاشون بود... نشستن بین ما و اونا... پسره یک دل نه صد دل عاشق دختره شد و بمن گفت متاسفم میتونی بری ازدواج کنی.. رفت اون دخترو بعد یک هفته نامزد کرد و عقد و عروسی .. هنوزم زنشه.میدونی چرا چون طرف خیلی خوشگل بود، اصلا داف چیه؟
    آره آدم عاشق زیباییه ولی نامردی بده، وقتی یکی رو دوست داری بهش وفادار باش نه یه خوشگل اومد رهاش کنی!
    ظاهرا تو این مردم نیستین!
    مردم این مملکت دنبال دختر فلانی هستن ، باباش رئیسه بانکه، باباش مدیر شرکته، باباش...
    دنبال خونواده ثروتمندن کی چقدر داره ببینیم به مالمون اضافه میشه با گرفتنش..
    دنبال آقای فلانین که مقام و منسب داره
    حالا هم که جوانهای ما هر دختری که پاشه بره کافی شاپ و دور دور و رستوران و قلیون کشی و مهمونی براش بیشتر جون میدن. هر کی عمل جراحی زیبایی بیشتری بکنه عزیزتر هست. هر کی دو ،سه تا از نواحی بدنش بزرگتر باشه یعنی خیلی هیکلش عالیه میشه اصلا..
    جامعمون جاده خاکیه .. که امروز دخترای خوبش تو انزوا هستن. آدم وقتی به چیزی که همه دارنش ولی اون نداره...نمیرسه دچار سرشکستگی و افت میشه، دیگه واسش مهم نیست که موهاشوشونه بزنه، به خودش برسه، لباسش چه رنگی باشه، روز و شب چطور بگذره.. برای کی موفق باشه..
    یه خانمی موفق بود ، پول داشت ، خونه داشت ، زندگی داشت اما تو سن شصت سالگی دختر بود، یک شب که خوابید دیگه بیدار نشد و بدون فاتحه دفنش کردن. اون هیچکسیو نداشت واسش اشک بریزه و یادش باشه و خیلی زود فراموش شد .
    شاید اون دخترا دونه دونه نصیب دراکولا شده اند. همچین میگید دونه دونه کم شدند یاد فیلم های ترسناک افتادم.
    بعضی جوان ها همانطور که گفتید هستند. ولی نه همه. اقلیت هم هستند منتهی پر سروصدا و خیابان پر کن.
    اینکه آقایان و خانم ها جذب زیبائی میشند واقعیتی است که هر عاقلی اون رو قبول داره. ولی مگه چند درصد دخترا واقعا زیبائی خاص دارند که بعضی خانم ها این همه حساسیت به خرج میدند؟ این بار که بیرون میروید خوب یه اطراف تان نگاه کنید. چند درصد خانواده ها شامل مردهائی هستند که خانم شان سیندرلا است؟ 2%؟ 4%؟ اینقدر خودتون رو در حد یه صفت زیبائی خلاصه و کوچیک نکنید.
    بعلاوه از قدیم گفته اند -بلا نسبت دوستان" "انگور شیرین نصیب شغال میشه". نه همه ولی بیشتر این زیبارویان زیبائی شون باعث رنج و مصیبت شون میشه. زیبائی مثل ثروت هستش. هر کس و ناکسی بهش طمع میکنه. با باز مثل ثروت اگر ازش مراقبت نشه، بذاریش تو ویترین و در دسترس .... زیبائی که خودش رو در محیط خانواده محدود نکنه باعث بدبختی صاحبش میشه.
    اینکه موردی بوده که بهتون علاقه مند شده معنیش اینه که پتانسیل جذب رو دارید. باید از راه صحیح تقویتش کنید و صبور هم باشید.
    یه جیزهائی دست انسان نیست و کاریش هم نمیشه کرد. مثل قد. ولی خیلی چیزهای دیگه انصافا دست خودمون است. اندام رو میشه پرورش داد. اخلاق، خوش بیان بودن، مجلس آرا بودن (از نوع مثبت)، روابط عمومی خوب داشتن، داشتن اطلاعات تخصصی یا عمومی (مطالعه) و .... همه این ها رو میشه و باید روی آنها کار کرد.
    دخترای خوب تو انزوا نیستند. درس میخونند. کار می کنند. معاشرت می کنند. مجالس زنانه شرکت می کنند....

شما به امید احتیاج دارید. نمی دونم از چه راهی، ورزش، مشاوره، موفقیت در کار، بالاخره باید از یه جائی شروع کنید. یه کاری یاد بگیرید. به یکی دیگه از خانم ها هم توصیه کردم. کامپیوتر و اینترنت دارید. بروید در یکی از رشته های نرم افزاری متخصص بشید . ببینید بازار کار به چه سمتی در حرکته از حالا خودتون رو آموزش بدید. من کار بازی سازی رو به لحاظ (بسیار کم هزینه و خودآموز بودن، زمینه بکر و دست نخورده آن در ایران) توصیه میکنم. از اساتید دانشگاه و اهل فن هم می تونید سوال کنید. حتما تخصص های دیگر هم وجود دارند.

موفق باشید

2. 3 کاربر از پست مفید Ye_Doost تشکرکرده اند .

maryam.mim (یکشنبه 17 اردیبهشت 96), Ramin231 (شنبه 16 اردیبهشت 96), ستاره زیبا (یکشنبه 17 اردیبهشت 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)