نوشته اصلی توسط
نیاز. م
سلام ye_doost
من یه زمانی تو جمع خانمهای جوان و پیر تو پارک میرفتم از ساعت ۷ عصر تا ۱۰ شب، با مادرم. تنها چیزی که دیدم کم شدن دونه دونه از دخترای پارک بود.
زشت نیستم خیلی میگن تو زیبایی، جلفم نیستم، قرآن میخونم، کم هوشم نیست، کوتاه یا بلندم نیستم. لاغر یا چاقم نیستم ... اما یادمه یه روز یکی از خانمها آمد گفت برای بچه خواهرم خواستگاریتو میخوام بکنم، خیلی خوشحال شدم، فرداش اومد گفت والا بمن چه فردا اختلافتون بشه پای من گیره. یکی دیگه اومد نشست کنارمون گفت راستی شما تو خونتون توالت دارین؟ که یکی دیگه بتمسخر گفت پس نه خونه شما میان!
یادمه یه مغازه ای محلمون بود یه پسر داشت یک روز رفتم خرید کنم، میشناخت منو ... گفتم سلام جواب ندادم، گفتم سلام بازم جواب نداد...
یه پسری دیگه همسایمون بود فقط با پوزخندهاش منو می آزرد ..
یکی از پسرای همسایمون بمن علاقه پیدا کرد، هر روز که میرفتم بیرون میمومد بیرون... یک شب که بیرون بودیم شام بردیم و نشستیم، یه خونواده ای اومدن چند تا دختر باهاشون بود... نشستن بین ما و اونا... پسره یک دل نه صد دل عاشق دختره شد و بمن گفت متاسفم میتونی بری ازدواج کنی.. رفت اون دخترو بعد یک هفته نامزد کرد و عقد و عروسی .. هنوزم زنشه.میدونی چرا چون طرف خیلی خوشگل بود، اصلا داف چیه؟
آره آدم عاشق زیباییه ولی نامردی بده، وقتی یکی رو دوست داری بهش وفادار باش نه یه خوشگل اومد رهاش کنی!
ظاهرا تو این مردم نیستین!
مردم این مملکت دنبال دختر فلانی هستن ، باباش رئیسه بانکه، باباش مدیر شرکته، باباش...
دنبال خونواده ثروتمندن کی چقدر داره ببینیم به مالمون اضافه میشه با گرفتنش..
دنبال آقای فلانین که مقام و منسب داره
حالا هم که جوانهای ما هر دختری که پاشه بره کافی شاپ و دور دور و رستوران و قلیون کشی و مهمونی براش بیشتر جون میدن. هر کی عمل جراحی زیبایی بیشتری بکنه عزیزتر هست. هر کی دو ،سه تا از نواحی بدنش بزرگتر باشه یعنی خیلی هیکلش عالیه میشه اصلا..
جامعمون جاده خاکیه .. که امروز دخترای خوبش تو انزوا هستن. آدم وقتی به چیزی که همه دارنش ولی اون نداره...نمیرسه دچار سرشکستگی و افت میشه، دیگه واسش مهم نیست که موهاشوشونه بزنه، به خودش برسه، لباسش چه رنگی باشه، روز و شب چطور بگذره.. برای کی موفق باشه..
یه خانمی موفق بود ، پول داشت ، خونه داشت ، زندگی داشت اما تو سن شصت سالگی دختر بود، یک شب که خوابید دیگه بیدار نشد و بدون فاتحه دفنش کردن. اون هیچکسیو نداشت واسش اشک بریزه و یادش باشه و خیلی زود فراموش شد .
علاقه مندی ها (Bookmarks)