خیلی جالبه با همه کارایی که ایشون می کنن بازم نازشون و کاراشون خریدار داره و پشت بندش منت کشی و غیره....! واقعا تو حکمت خدا موندم. همه اینا نصفشم به خاطر خوشگلی نیس، همه ش به خاطر آرایش و طرز لباس پوشیدن و ظاهره.....(اینو تازه بهش رسیدم). بارها شده از طرف خانوادم به کارای نکرده محکوم شدم، اون وقت یکی روسریشو تو مملکت اسلامی تو سفره خونه میذاره زمین و کلی هم بقیه رو بدهکار می کنه!
تازگیا رفته رفته بیشتر به این نکته پی می برم که هرچقدر به عبارتی داف باشی بیشتر نونت تو روغنه. همه تو کفت می مونن، شوهر می کنی، باز بقیه تو کفتن، هرکاریم دلت خواست میتونی انجام بدی ، وقتیم که به قولی شوهرت یا خانواده شوهرت جون به لبت کردن (الهی!!!! چقد ظلم واقعا!!!!) قشنگ طلاق میگیری و میری سراغ صف طولانی کشته مرده هات و دوباره روز از نو روزی از نو....!!!
پدر و برادرای من خیلی آدمای خشکی هستن، یه جوری که من قبلنا فک می کردم اینا اصلا نمیدونن خوشگلی یعنی چی یا انقد مغرورن که به تیریپشون بر میخوره اگه مثلا به من بگن خوشگلم و اینا، همش حسرت به دل بودم یه بار بابام دست بکشه رو سرم بگه دختر من خیلی خوشگله. بلاخره با بزرگتر شدنم خودمو قانع کردم که چون مغروره چیزی نمیگه تا این که چن ماه پیش بابام تو خونمون از یکی از دخترای دوستش خیلی تعریف و تمجید کرد که واقعا دختر زیباییه و ....حالا بماند که چند ساعت عین صاعقه زده ها خشکم زده بود، چون من اصلا فک نمی کردم که تو دایره لغت بابام کلمه زیبا موجود باشه!!!! دختره رم ندیده بودم تا اینکه بلاخره بیرون دیدمش، اونم چه دیدنی!.......از اونایی که برا سوپور شهرداریم عشوه میان!!!......خلاصه معنی خوشگلی رو نمردم و بلد شدم
تو مورد شمام حالا اگه یه دختر سربه زیر بود به جرم عدم تمکین پدرشو درآورده بودین!!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)