اخخخخخخخخخخ چقدر حرص میخورم از بعضی استارتر ها که ما هرچی میگیم فلان کن فلان کن باز کارهای اشتباه خودشون که باعث شده به اینجا برسن تکرار میکنن
نمیخاستم چیزی بنویسم ولی چکنم که ..........
دختر خوب من تو تاپیک قبلی چی گفتم؟؟؟؟؟
لطفا برام بنویس!!!!!!
من حتی فقط اون حرفی که تلفنی به مادرت گفته بودی چه تبریکی ما که همش دعوا ........
من فقط همین یه مورد دیدم حالا که همسرت اینطور گفته کاملا بهش حق میدم
من با همسرم حتی اگه دعوا کنیم فرداش چون ناراحتم اصلا به مادرم زنگ نمیزنم که نکنه از لحنم متوجه بشه دلگیرم تا چه برسه برم بگم دعوا کردیم
یا ممکنه همسر من تو عصبانیت چیزهایی پشت خونوادم بگه دقیقا من عکس حرفها رو به خونوادم منتقل میکنم و یا برعکس
بنابراین خونوادم چقدر بهش احترام میذارن و از شخصیتش تعریف میکنن و همین باعثشده ایشون اونها رو دوست داشته باشه او هم خیلی به خونوادم احترام میذاره
این مدیریت زن هست که روابط رو اصلاح کنه چرا که تنها فایده اش برا خودشه
همسر شما پدر فرزند شما خاهد بود بعدها ایا دوست داری همه به پدر بچت بد نگاه کنند و تحقییرش کنند؟؟؟؟
تو همه زندگیها مشکل هست مهم مدیریت اون هست
بازم میگم اگر زندگیت رو دوست داری و نمیخای مطلقه بشی باید خودت بداد خودت برسی و تغییرات اساسی براساس اونچه که دوستان بهت گفتن رو انجام بده
وگرنه شک نکن که طلاقت حتمیه!!!!!!!!
دراین شرایط فعلا ارام باش و خونه رو ارام نگه دار از هرگونه حاضر جوابی به همسرت بپرهیز مثلا همسرت گفته من جلو خونوادت خراب کردی فقط بگو راست میگی عزیزم اما میخام همه چیز جبران کنم بگو من سهم خودم از اشتباهاتم رو میپذیرم و تصمیم جدی برای جبران اونها گرفته ام همسرت خودش میفهمه خودش هم مقداری سهم از اشتباه رو داره شاید به روت نیاره
ازت میخام لطفا برای خودت ذهن خانی نکنی!!!!!یکی از اساسیترین مشکل شما همینه
یعنی چی ترسیدم بگم کیک درست کردم ه چه سالگردی و......
فرضا که میگفت شما میگفتی سالگردی که با عشقم گذشت درسته ناخوشیهایی هم داشت ولی خوبیهایی هم داشت و من تصمیم دارم خوشیهاش روبیشتر کنم تا اونجا که سهم من باشه تلاشم میکنم
لطفا زبون زنانه ات و خلاقیت رو بکار ببر تا ازین چاهی کهبراخودت کندی خارج شی
لطفا صدبارهم که شده پستهای قبلی را که برات نوشته شده رو با دقت بخون یک به یک انجام بده

علاقه مندی ها (Bookmarks)