سلام فرشته اردیبهشت عزیز
با توجه به اینکه زمان زیادی را شاغل بودم کاملا می فهمم چه می گویی و با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنی. نه تنها شما بلکه هر زن شاغلی.
اینجا من فقط نظر شخصی ام را می گم شاید از نظر خیلی ها قابل قبول نباشه.
زمانی که اسلام می گه زن درون منزل و مرد بیرون از خانه ، وقتی متعاقبش می گه زن هیچ وظیفه ای جز تمکین و طنازی و عرضه خودش به همسرش نداره ، زمانی که می گه حق زن مهریه ونفقه می باشد چرا ما خانم ها اصرار داریم همزمان هم شاغل باشیم هم همه چیز سر حای خودش باشه؟؟
به نظر من که نمی شه آش شله قلمکار می شه ، حالا هر چقدر روانشناسا بیایند سخنرانی کلید مرد بدهند بیرون هر چقدر راه روش برای برقراری توازن بدهند ، فایده ای ندارد. چون اصل کاری که باید سر جاش باشه نیست.
نمی شه زن شاغل باشه ، در آمد زا باشه (چیزی که در اسلام جایی براش قرار داده نشده) بعد بخواهد اقتدار مردش را هم حفظ کند.
البته یک مورد هست که شاید بشود اما در آن صورت هم زن خیلی تحت فشار قرار می گیرد، و آن اینکه :
مرد کاملا بی نیاز به حقوق زن باشد و در آمد بالایی داشته باشد و با رضایت مرد زن شاغل باشد و زن تمام حقوقش را سرمایه گذاری کند و هیچی از آن را داخل منزل نیاورد و تمام نیاز هایش اعم از خوراک ، پوشاک ، درمان ، تفریحات و.... را مرد بر آورده کند در عین حال زن وظیفه اش در مقابل همسر ش را مانند خانم هایی که شاغل نیستند برآورده کند نه اینکه شب زود بخوابد چون صبح زود باید برود سر کار و یا خستگی هایش مانع از سر زندگی ، طنازی ، آراستگی و ...ایشان نشود.
به نظرم اکثر خانم های شاغل این مشکلات را دارند و استثنا مواردی تونسته باشند این توازن را بر قرار کنند

علاقه مندی ها (Bookmarks)