به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 مهر 96 [ 08:00]
    سطح
    35
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 29.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    365

تشکرشده 236 در 117 پست

Array
    سلام.اشاره کردین که خانمتون شما رو از لحاظ نگاه ارضا نکرده و ایراداتی دارن.منم پرسیدم ایراد ظاهری منظورتونه؟
    1.خب سر چه چیزایی بیشتر بحث می کنین؟
    2.قبل از بچه دار شدن سر چه مواردی بحثتون می شد؟
    3.بهشون محبت کلامی رو ابراز می کنین؟
    4.عصبانی بشن سعی می کنین آرومشون کنین یا شمام یه سر دعوا رو میگیرین و کش میدین؟
    به نظرم این کارای همسرتون زن سالاری نیس، جسارت نباشه ولی اگه همسرتون زن سالار بودن الان شما به جای اینکه بیاین سایت داشتین به ایشون بله چشم می گفتین.
    تا حالا سعی کردین مشکل رو حل کنین؟ آخه نمی دونم چرا حس کردم یه نمه دوس دارین صورت مساله رو پاک کنین که امیدوارم اشتباه کرده باشم.
    وقتی میگن خونه کمتر از صد متر می خوام، به نظرم جواب این سوال این نیس که باید اینو موقع خواستگاری می گفتی. من یه دوستی دارم بهم می گفت، چون موقع خرید عروسی دس گذاشتم رو لباس 50 تومنی، الان بخوام یه لباس 60 تومنی بگیرم، همسرم بهم می گه صب کن صب کن! مگه تو همونی نبودی که لباس 50 تومنی می خریدی؟!!!!
    میبینین چه حس بدی داره؟.......یه موردم هست که به جوراب مادرزنتون اشاره کردین و اینکه خانمتون شبیه ایشونه. چرا فک می کنین جوراب رو دو سه سال پوشیدن چیز بدیه؟ خیلی ویژگی های بدرتر از اینم هست، مثلا بو دادن یه نفر! به نظرم قدر همسر شاغلتون رو بدونین. شما باید درک کنین که همسرتون یه سری برتری ها به یه سری خانمای مثلا شاید دیپلمه داشته باشن. خانمای شاغل هم چون اکثرا توان و قدرت مدیریت دارن به تبع این قدرت رو دوس دارن تو خونه هم اعمال کنن.
    یه برنامه ای میدیدم (خارجی بود.نمی دونم اسمش رو می تونم بگم یا نه)، خانمه واقعا خسیس بود و کلی کارای از نظر من چندش آور انجام می داد ولی همسرش که باهاش مصاحبه می کردن، بچه تو بغل فقط لبخند می زد و می گفت که همسرشو دوس داره و به این کاراش عادت کرده و براش مهم نیس. چرا ما ایرانیا اینجور مسائل برامون مهم میشه، برا خودم هم سواله!

2. 2 کاربر از پست مفید غبار غم تشکرکرده اند .

Eram (یکشنبه 13 فروردین 96), جوادیان (دوشنبه 14 فروردین 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)