من جات بودم اگه می گفت می خوام برم سوریه بهش می گفتم اگه مردی رو حرفت وایسا و برو ولی مرد نیستی که بری فقط شعار میدی. یه داستانی هست روباهه همش دمشو میمالیده به درخت و لک لک و تهدید می کرده که اگه جوجه هاتو ندی بخورم درخت و قطع می کنم!....بعدشم عزیز من، واقعا چرا وقتی عکس دختر و دیدی و یکمی هم راجع بهش حرف زده ایمان آوردی که راس میگه؟!.....به خدا یه جوری میگی ایمان آوردم آدم فک میکنه اوایل دعوت یه پیامبر به یه مذهبیه و شما ایمان آوردی!!! اولا ایشون یا کلا در مورد روابط قبلیش بازم خیالبافی می کرده یا اینکه اصلا فک کنیم راس میگه، چی عاید تو میشه در اون صورت؟! فک کن گفته که با یه دختر دیگه رابطه داشته و اصلا راس می گه، این الان خوبه؟! شما تمرکزت رو راستگوییه ایشونه یا اینکه با یکی دیگه رابطه داشته؟!میدونی چیه؟ این آقا الان داره به ریش شما می خنده! ....من یه احتمال دیگم می دم، البته نمی خوام حرفشو بزنم و شمام اشاره ای به این موضوع نکردی (اشاره بهش هم تو نت ممکن نیس)، ولی اگه حدسم درست باشه دلیل دور برداشتنای آقا و دلیل اینکه نمی خوای آسیبی بهش برسه معلوم میشه.....فقط امیدوارم به جای ایشون اولویت اول رو به حال و روز خودت بدی چون عمرا این فرد با شما قصد جدی داشته باشه. پسرای خیلی خیلی بهتر از ایشون هستن، فقط اگه می خوای آیندت رو با یکی بسازی اولا باید آدم مناسبشه رو پیدا کنی دوما باید راه رسیدن بهش رو درست انتخاب کنی....در کل امیدوارم محکم و قاطع باشی و به خودت اهمیت بدی عزیزم

علاقه مندی ها (Bookmarks)