به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 96 [ 08:04]
    سطح
    41
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsOverdriveTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    141

تشکرشده 512 در 186 پست

Array

Rainbow

سلام آقا سهند، شاید این بار آخری باشه براتون پست میگذارم ولی اینو برای شما نوشتم با توجه به اینکه چشمم از نور مانیتور خسته میشه. یه هشدار جدی در بین عرایضم بهتون میدم.
    شما در حرفها و نظرات دنبال چه چیز تازه ای میگردین؟ تمام حرف ها و صحبت ها در برابر موقعیت خاص شما و جو روانی حاکم بر خانوادتون کمترین تأثیر رو خواهد داشت . شما بهتر میدونید چه اتفاقاتی افتاده و چه مشکلاتی هست. اینکه دنبال تغییر زنی پس از سالها عمر گرفتن از خدا و تغییر نگرش و شیوه ی برخوردش باشید یا یک خانواده ایده آل فکری پیدا کنید فقط اتلاف وقت هست.
    من بهتون هشدار میدم که کیس های خودتون رو اتفاقا محدود کنین به افراد خاصی که قبلا عرض کردم. اگر به فرض محال مادرتونو با فشار، ترفند، تهدید یا هر چیز دیگری مجبور به خواستگاری و شرکت در مراسم کردید ، اگر اومدن و حرفی زدن که نباید بزنن بلد هستین که جمعش کنین و جواب والدین عروس رو بدین؟ میتونین بعدها اگر خونواده همسرتون روی مادرتون حساس شدن چی گفت، چی نگفت ها رو تموم کنین؟ اگر مادرتون عصبی شدن و اومدن به همسرتون چیزی گفتن ، میتونین پاسخ همسر و خونوادشو بدین و دنبال قهر و ... رو بگیرید؟ اگر از این نقطه ضعفتون استفاده کردن... میتونین در برابر پیامدهای روانی حاصل از اون تاب بیارین؟ (نمیگم برای اون کیس هایی که معرفی کردم این بحث ها نیست ولی شدتش خیلی کمتره)
    مردم خیلی حساسن و اتفاقا آستانه ی تحمل پایینی دارن اگر کوچکترین حرکت یا سخن نادرستی بشنون بهم میریزن یا سوء استفاده میکنن، بعد تو این بخش از زندگیتون هم شکست میخورین. همه کنار میکشن شما میمانی و خانمت و هزار مشکل. خانوادشم که دیگه هیچی...
    شما سنتون اونقدری هست که الحمدالله بلوغ فکری دارین و زندگیتونو بازیچه بعضی حرف های ساده و خام نکنید. تکلیفتون مشخص هست و خیلی پیچیده نیست.
    نکته ای به ذهنم رسید فرمودین چند سایت همسر یابی... حقیقتش اینه هنوز هم بر سر سایت های همسر یابی کارشناسان، صاحب نظران و مسئولین به یک جمع بندی کامل نرسیدن و بیشتر سایت های همسر یابی خیلی با قانون پیش نمیرن و متأسفانه برخی از مردم از همین سایت ها ضربه های بدی رو خوردن، به بیانی دیگر برخی بصورت غیر قانونی به فعالیت ادمه میدن. تنها سایتی که میتونین اعتماد کنین همون تبیان هست که برای سه مرکز استان فعاله ، اما با توجه به شرایط شما اگر خانمی بهتون معرفی بشه مشکل قبلتون همچنان پابرجاست و اون بخاطر مادر گرامیتون هست. ما در بحثمون تأکید داشتیم فردی که پدر و مادر در قید حیات نباشن تا بشما سخت گیری و فشار روانی عارض نشه.
    مردم اکثراً همیشه افرادی رو مد نظر دارن که برای ازدواج معرفی کنن ولی ترس از دافعه و جبهه گیری بیان نمیکنن. اگر به دو ، سه فرد محترم و عاقل بسپارین حتما کسی رو بهتون معرفی خواهند کرد، برای اون مراکز هم جویا بشین.
    اما امام سجاد ع در صحیفه سجادیه فرمودن....
    پروردگارم؛
    چگونه نيازمندى از نيازمندى طلب نيازكند؟ و چگونه تهيدستى از تهيدستى ديگر گدايى كند؟
    پس اى خداى من
    از سر شوق و رغبت آهنگ تو كردم و از باب اطمينان اميد خويش به تو بستم و دانستم كه خواسته من از تو هر چند زياد باشد در كنار دارائيت بسيار ناچيز است و چشم داشت فوق‏ العاده من به بخششت در جنب توانايى تو حقير است و دايره بزرگواريت از تقاضاى هيچ كس تنگ نمیشود و دست عطايت از هر دستى برتر است.
    ویرایش توسط yarmehrban : جمعه 04 فروردین 96 در ساعت 17:23

2. کاربر روبرو از پست مفید yarmehrban تشکرکرده است .

sahandrz (جمعه 04 فروردین 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)