سلام. راستش مادر همسر من هم رفتارهایی شبیه مادر شما داره. در جریان خواستگاری هم کلی قصه داشتیم. قهر و لجبازی و ... اما شوهرم خوش شانس بود که من خیلی دوسش داشتم و خانواده ام رو راضی کردم. اما اگه با تجریه و منطق فعلیم توی اون شرایط بودم، سعی می کردم عشقم رو فراموش کنم.
شما نمیتونین مادرتون رو تغییر بدین. باید اول خودتون رو پیدا کنین. خواسته تون رو برای خودتون روشن کنین. بعد در جهت تحققش تلاش کنین. پیش زمینه های ازدواج مسایل مالی و تکامل شخصیتی و معیارهای مناسب هست. اول در این زمینه ها تلاش کنین. بهترین دختر دنیا هم که باشه اگه این ویژگی ها رو داشته باشین دیگه معیار خانواده براش کمرنگ میشه. به هر حال تحصیلات بالایی هم دارین. فقط کافیه خودتون رو باور داشته باشین.
بعد میرسین به بحث مادرتون. مادرتون حتما یه قلق هایی داره که برادرتون بهتر از شما اون رو بلده. سعی کنین اونا رو یاد بگیرین. شما نمیتونین رفتار مادرتون رو تغییر بدین، ولی میتونین یه جوری باهاش رفتار کنین که در جهت خواسته هاتون سنگ نندازه.
در هرصورت خیلی خودتون رو ناراحت نکنین. هنوز خیلی از آقایون تو سن شما مجرد هستن. خیلی از خانواده ها بین بچه هاشون فرق میزارن.هنوز هستن مادرهایی که به خاطر لجبازی صلاح بچه شون رو نادیده میگیرن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)