به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 آبان 97 [ 18:56]
    سطح
    66
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    646

تشکرشده 951 در 409 پست

Array
    سلام

فکر کنم ایشون رفتارشون شک برانگیز باشه. شما دیگه نباید بی تفاوت بمونید و باید همه مشکلات رو با خانواده تون درمیان گذاشته و ازشون کمک بخواهید. من شخصا احساس می کنم شما درباره علاقه ایشان به خودتان اشتباه می کنید. فریب من بمیرم های چند وقت به چند وقت رو نخورید. در حالت عادی (حتی نه عاشقانه) ایشون باید در همه طول زمان نسبت به شما احساس داشته باشه. حالا یه موقع بیشتر یا کمتر. نه اینکه 16 روز شما رو با بیماری که می فرمایید جراحی هم بوده است ول کنه. خانم ها با خیلی کمتر از این ها عطای آقا رو به لقاءشون می بخشند. حرف شان هم حرف حسابه. الان که دوران پر شور و شوق عاشقی است این بی توجهی ها و بی مسئولیتی ها باشه بعد از ازدواج و برگشتن روال زندگی و احساسات به مسیر عادی خودش چی می خواد بشه؟
    این آقا یا
    کسی دیگه ای سرش رو گرم کرده
    یا
    علاقه چندانی به شما نداره
    یا
    بی فکر،بی مسئولیت و بی توجه با تاثیر اعمالش بر دیگران است.
    یا ترکیبی از احتمالات فوق. (و البته بدون هیچ تردیدی شما رو هم شل و بی حال دیده. با عرض معذرت، ولی واقعیته. واقعیت بد دیگه کم بودن مهریه تونه که اون هم از خودتون بر خودتونه و باید بپذیرید)

نمی دونم هنوز عروسی کرده اید یا خیر.
    * اولا حتما ازشون به خانواده خودتون و خانواده ایشون "شدیدا و بدون بخشش" گله کنید چرا باوجود بیماری تان، ایشون نه ازتون عیادت کرده اند و نه دنبال انجام کارهای پزشکی و مراقبت از شما نبوده اند. مگه شما زن ایشون نیستید (ولو عروسی نکرده) نکنه انتظار دارند غریبه ها بیان به شما رسیدگی کنند. عشق و علاقه تو سرشون بخوره اصلا ایشون احساس مسئولیت و غیرت سرشون میشه؟ (اگر درست برداشت کرده باشمم که این کارها رو نکرده باشند؟؟؟)
    * دوما تکلیف تون رو با اون مورد ارتباط اینترنتی شون روشن کنید هنوز ادامه داره یا خیر. همون موقع بایست سخت می گرفتید هم در مورد اینکه بدونند راحت نمی تونند قصر دربرند و هم مهریه تون رو افزایش می دادید.
    * سوما ببینید ایشون بجز گاهی (آنهم نه همیشه) زبان ریختن مرد زندگی است؟ تا بحال که طبق فرمایشات شما اینطور نبوده. دقت کنید کسی نباشند که بعد از ازدواج متوجه شوید هم باید زن و مادر برای فرزندان تان باشید و هم پدر (و شاید مادر برای آقا)

تاکید می کنم
    * نمیگم به سمت جدایی بروید. این زندگی شما است و خودتان با مسئولیت خودتان باید تصمیم بگیرید*
    ولی میگم خوب چشم هاتون رو باز کنید. برای من خواننده این متون، درصورتیکه تغییرات اساسی در روابط شما دو نفر و شخصیت آقا صورت نگیره تنها چیزی که قابل پیش بینی است دردسر و جنگ و دعواهای بعد از ازدواج و پشیمانی بدون فایده است.
    تغییرات حتما باید قبل از ازدواج صورت بگیره و در طول یک دوره زمانی خودش رو ثابت و بدون برگشت نشون بده. برای کوتاه مدت همه می تونند ظاهرسازی کنند یا حتی موقتا تغییر کنند ولی قادر به ادامه نباشند و برگردند به وضعیت قبل. امید به "تغییر بعد از ازدواج" تابحال برای امیدوارانش همیشه شکست به همراه داشته نه هیچ معتادی بعد از ازدواج ترک کرده، نه بداخلاقی و فحاشی خوش اخلاق و خوش برخورد شده و نه آدم خوش گذران و یا بی احساس مسئولیت اهل زن و زندگی و خانواده شده.

موفق باشید
    ویرایش توسط Ye_Doost : شنبه 21 اسفند 95 در ساعت 19:29

2. 3 کاربر از پست مفید Ye_Doost تشکرکرده اند .

maryam.mim (چهارشنبه 25 اسفند 95), Ramin231 (چهارشنبه 25 اسفند 95), پاپیون (یکشنبه 22 اسفند 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)