به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 شهریور 96 [ 08:00]
    سطح
    28
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    121

تشکرشده 81 در 44 پست

Array
    سلام آقای جوادیان
    من نمیخام وارد اون فاز بشم و میخام زندگیم رو حتی کج دار مریض دار پیش ببرم
    میخام زندگی رو بهبود ببخشم ، پس ممنون میشم توی این راستا کمکم کنید ، حتی اگر نمی تونم بهبود بدم حداقل خودم کمتر آسیب ببینم ...
    ببینید دوستان همسر من از لحاظ اجتماعی آدم شناخته شده و محبوبی هست و حتی پیش من هم آدم محبوبی بود... اما این روند پیش اومده اتفاقی بود و مداخله من در برخی جاها وضعیت رو بدتر کرد و شاید پیش رونده تر ، به خاطر همین خودم هم توی این مورد مقصر می دونم
    میخام بهبود بدم و همه چی مثل قبل کنم .... انگار اتفاقی نیفتاده .... یا اینکه به خودم کمک کنم ....خواب های وحشتناکی می بینم که دارم با اون خانم دعوا می کنم هر شب با کابوس و خواب ها و فکرهای بد می خوابم ...

سهم 3 تا پستم تموم شد :(
    نقل قول نوشته اصلی توسط آنیتا123 نمایش پست ها
    دیگه به چه موضوعی میخواین برسین وقتی همه چیز واضحه؟ به نظرم جستجو کردن براتون تبدیل به یه وسواس شده.

چون در شرایط شما وقتی میدونین همسرتون در یک رابطه دیگه هست جستجو کاملا بیهوده هست و شما از سر وسواس دارین ادامش میدین.

همسرتون در مورد رابطش چی به شما میگه و چرا حاضر نیست دست ازش برداره؟

اینکه انتظار دارین هیچ چیز ندونین و بی تفاوت باشین، این چیزی نیست که انجامش راحت باشه.

من دیدم خانمهایی که همسرشون در حال خیانته و اونا از سر سادگی هیچ چیزی متوجه نمیشن. یا میدونن ولی موندن توی اون زندگی براشون منافع زیادی مثلا مادی

داره که حاضر به ترکش نیستند.

یا مثلا بچه دارن و بعد از طلاق از نظر مادی در مضیقه قرار میگیرن.و یا خودشون هم درگیر روابط دیگه هستند.

من تاپیکهای قبلیتون رو دیدم و میدونم شما جزو هیچ کدوم از موارد بالا نیستید.

شما توی این زندگی موندین و دارین زجر میکشین.همسرتون هم به کارهای زشتش ادامه میده.

اگر همسرتون پشیمون بود و حداقل قول عدم تکرار می داد و شواهدی هم مبنی بر خیانت دیده نمیشد میشد به این زندگی امیدوار بود .

مگه اینکه واقعا این رو در خودت ببینی که همسرت رو دوست نداشته باشی و اهمیت ندی با کس دیگه ای هست و به زندگی با ظاهر یه فرد متاهل ادامه بدی و

کارهای خودت رو بکنی.
    ممنونم آنیتای عزیز
    بله من وسواس شدید فکری پیدا کردم و دائم در حال جستجو هستم و با کمترین زحمتی !! موضوعات رو می فهمم چون همسرم عموما مرد ساده ای هست و زود لو میده
    همسرم به کل آدم بسیار و بسیار و بسیار دورغگویی هست و کلن منکر موارد میشه و حتی و حتی به دروغ دست روی قران میزاره و به مقدسترین اسم ها قسم دروغ می خوره متاسفانه ( بوده مواردی که من از قضیه مطمئن بودم و خودم با چشمای خودم دیدم اما اون دروغ میگه ) انقدر قشنگ دروغ میگه که حتی خودش هم باور می کنه
    در هر صورت ایشون آدم به ظاهر معتقدی هست !! و این موارد رو نفی می کنه ...
    قضیه این ارتباط 8 ماه به جاهای بد کشیده شد و ی کوچولو آبروی ظاهریش پیش اشخاص درجه یک خودش یعنی مادر و برادرش رفت و این قضیه براش خیلی سنگین تموم شد و باعث شد چند بار منو به شدت تمام کتک بزنه ...
    هنوز هم با هم ارتباط دارند و این منو بسیار آزار میده و اون شخص سوم ( آدم خانه خراب کن ) میدونه که من از قضیه خبر دارم و دست بر نمیداره ...
    من اگه از خودم میدیدم که بتونم بدون اینکه به این موارد حساس باشم ادامه بدم که حتما انجام می دادم اما واقعا بریدم و نمی تونم به خاطر همین ازتون کمک میخام شما بهم راهکار پیشنهاد بدید
    همسر من ویژگی های خوب هم زیاد داره :توی اجتماع بسیار خوش برخورد هست و روابط اجتماعی و ادب بالایی داره - خیلی برای مردم دست و دل بازه ( درمورد من خسیس هست ) و روی خوشی بهشون نشون میده - توی کارهای خونه به من کمک میکنه - به خانوادم احترام میزاره - درمورد رفت و آمد ها و کارهای من گیر نمیده و خیلی راحت می گیره
    ویرایش توسط masomeh2016 : یکشنبه 15 اسفند 95 در ساعت 14:38

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)