با سلام
1. سوالی دارم. این سایت سیستمی دارد که نشان دهد در پست هایی که نظر مطرح کرده ایم، پس از درج نظر ما، کاربران دیگر نظر یا نظرات جدیدی مطرح کرده اند؟ الان من برای دیدن آخرین وضعیت پست ها همه رو باز می کنم تا ببینم نظر جدیدی اضافه شده یا خیر؟ اگر برای هر عنوان پستی که کاربر (فرضا خودم) در آنجا نظری مطرح کرده (مشارکت) فقط یک خط عنوان درنظر گرفته شود و در برابر آن اطلاعات دیگری ازقبیل تعداد نظرات درج شده "جدید" قرار داده شود بهتر است.
2. با کم بودن 3 پست موافق هستم. اصولا محدودیت ارسال نظر معنی ندارد. من در سایت های دیگر هم عضو هستم. هیچ سایتی بجز این سایت رو ندیدم که در ازاء اجازه درج نظر ازشون پول طلب کنه. در واقع برعکس همه جا تشویق به مشارکت می کنند. حتی در سایت های مشاوره خانواده و غیره. معمول اینه که یه چیزی هم بدند که مردم رو تشویق کنند.
ما هم می دونیم نگهداری سایت هزینه داره و البته طلب هزینه از کسانی که برای رفع مشکل یا مشاوره پست ارسال می کنند معقول هست، ولی کسی که رایگان داره همراهی می کنه برای چی باید برای ارسال نظر هزینه عضویت بپردازه؟
3. حجم و نحوه چیدمان اطلاعات مربوط به کاربران در سمت راست صفحه بیش از اندازه زیاد و فضابر است. بطوریکه حتی ارسال های یک خطی نیز قسمت بزرگی از صفحه رو ارسال می کنند. نتیجه آن زیاد شدن بی فایده و مزاحم تعداد صفحات و اجبار کاربر به رفت و برگشت در صفحات متعدد برای مرور و یادآوری نظرات می شود.
موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)