حالا شد یه چیزی از بس اینجا خانوم های اونطوری پیام دادن منم فکر کردم شما از همونایی واسه همون من یکم برداشتم بد بود و گرنه شرایطتون خوبه و مناسب نظر منم عین همون حرف مشاور بود نمی ارزه آدم واسه ازدواج پا بذاره روی نوع و سبک زندگیش و بر خلاف میلش عمل کنه اگه اون صفات بالا و تذکراتشون برا نوع پوشش و روابط اجتماعی و یا محل زندگی و یا معیار های شخصی خیلی مهم تر از مثلا مچ بودن سنت های خانوادگیه(البته نه در هر نوع خانواده ای)ولی خودم نظر شخصیم اینه که با آدم کنترل گر و میشه گفت شاید بیش از حد محافظت گر نمیشه زندگی کرد و بعدا همه چی رو خراب میکنه باز همه چی به ویژگی های خودتون بستگی داره کاش دونفری برید مشاوره اونطوری ایشون حضوری بهتر شمارو میفهمه تا ما از این فاصله و به صورت مجازی
موضوع اختلاف سر محل زندگی برای چی مطرح هست؟شما دوست دارید نزدیک خانواده باشید تا هر روز همدیگه رو ببینید؟وابستگی به محل زندگی یا خانواده دارید که دوست ندارید ازشون دور بشید یا نه از ویژگی های محل جدیدتون خوشتون نمیاد؟یا ایشون دوست دارن خیلی نزدیک به خانوادشون باشن؟
راجب پوشش چطور؟میخواد کلا عوضتون کنه یا نه مثلا کمی تغییر بده مثلا کمی مانتو کشادتر و بلندتر یا آرایش کم و ملایم و یک نواخت باشه نه اینکه هر روز واسه بیرون مدل عوض کنید؟یا نه میگه همه چی تعطیل و چادر و ازین حرفا
درکل دلایل اختلاف سر اون موضوع هاست و ارزششون برای شما باید در تصمیمتون مد نظر باشه ولی اگه احساس می کنید نمیتونه با خودتونو همین طور که هستید دوست داشته باشه ازدواج پر ریسکی خواهی داشت

علاقه مندی ها (Bookmarks)