به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 شهریور 00 [ 16:19]
    سطح
    65
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 400
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    431

تشکرشده 376 در 164 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط boby2418 نمایش پست ها
    نه خانم همسر هانیه خانم اگه بخواد نظر بده مسلمن محتاط تر مینویسه و همچنین با توجه به صحبتهای هانیه خانم شوهرشون علاقه ای به این زندگی نداره، پس منی که سعی میکنم به ایشون القاء کنم با تدبیر تر رفتار کنه نمیتونم همسرشون باشم (یکم فکر کردن هم بد نیست) ، ضمناچون کل مطالبو خوندم تصمیم گرفتم ثبت نام کنم و اولین کامنتمو بدم چون بقول شما بعضی ها عوض آروم کردن شرایط سعی میکنن آتیش بیار معرکه بشن (البته دور از جون شما). زندگی بهم زدن خییییلی راحتره، اون کسی عاقلتر و هنرمند تره که بتونه زندگی متلاطم و در معرض از هم پاچیده شده ی یه بنده خدایی رو به سمت ارامش و ثبات ببره نه بنزین بپاشه رو آتیش.
    خیلی ممنون که یاداوری کردین بلد نیستم فکر کنم و فکر نمیکنم.
    بهتره آدم واقع نگر باشه و با توجه به واقعیت ها نظر بده نکه سعی کنه فقط آدم خوبه داستان به نظر بیاد.
    مطمعنا بنده هم دوست دارم دوستم هانیه جان زندگی رو که در شانش هست داشته باشه.
    هیچکس مجبور نیست در دوره شناخت و دوره عقد که فقط برای سنجیدن طرف مقابل هست خودش رو به اب و اتیش بزنه و نابود کنه خرد کنه که کسی رو که عدم صلاحیت خودش رو ثابت کرده برای ادامه زندگی و دوست داشتن شریک زندگیش متقاعد کنه.
    دوران عقد یک امتیازه.
    هر کسی حق داره با کسی ازدواج کنه که لیاقتش رو داره.
    اگر در دوران عقد به این نتیجه رسید که نامزدش مناسبش نیست عاقلانه ست که خودش رو نجات بده و به موقعیت های جدیدش فکر کنه.
    بهم خوردن نامزدی با شناسنامه سفید و صدمات روحی کمتر خیلی بهتر هست از طلاق و اسم کسی توی شناسنامه بودن و قلب و روح زخمی و گذشته و اینده تلخ و شکست به معنای واقعی.
    و اینکه چندین بار از نفر سومی که ممکنه با نظراتش اتیش بیار معرکه باشه یا کسیکه نظر میده و علم کافی نداره صحبت کردین.در حال حاضر شماهم نفر سومی هستین که دارین نظر میدین.
    حتما شما مشخص میکنین که جنابعالی به عنوان نفر سوم علم کافی رو دارین و امثال بنده به عنوان نفر سوم علم کافی رو نداریم و داریم بخاطر فان قضیه نظر میدیم.
    البته دور از جون شما
    هانیه جان کسی که روی خودش بنزین میریزه حالا راست یا دروغ بنظرم کنترلی روی احساساتش نداره و هنوز به بلوغ فکری نرسیده.
    کاش همسرتون شخصا پیش قدم میشدن و یا حرکت امیدوار کننده ای انجام میدادن که بشه بهشون فرصت دوباره داد
    ویرایش توسط ZENDEGIBEHTAR : دوشنبه 20 دی 95 در ساعت 10:51

2. کاربر روبرو از پست مفید ZENDEGIBEHTAR تشکرکرده است .

خانم مهندس (سه شنبه 21 دی 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)