نوشته اصلی توسط
hossein barzegar
سلام والا به کی قسم بخورم همش کار مادر زنم هست دو تا دوماد بزرگتر از من داره بلایی به سرشون اورده که جفتشون با داشتن خونه مجبور شدن بیان طبقه بالای خونه خدا بیامز پد زن که به دو واحد تبدیلش کردن بیان به عنوان مستاچر زندگی کنن یه پولی هم بزارن رو پول مستاجر خودشون بدن مادر زن چون خونشون چند کیلومتر دورتر از شهر هست خلاصه سرتونو درد نیارم منه بد بختم اومدم یک کیلومتر اونورتر خونه پدر زن خونه خریدم از کجا روحم خبر داشت که خونواده زن بیشتر وقتا میومدن خونه ما اونم وقتی من سر کار بودم مگه من میخوردمشون اگه بودم .نه سال دور بودیم گوشم خواب بود ولی تو این چند سال با دخالتاشون مثلا این برنج که خریدی بده فلان برنج خوبه.این بده و اون خوبه کردن تا دنیا رو برام جهنم کردن به هر که میپرستین قسم انواع و اقسام امتحاناتو رو من پیاده کردن تا بشم غلام حلقه به گوش ولی نشدم.خلاصه در جواب دوستمون که گفتن زن الکی بچشو ول نمیکنه من که نگفتم بچه نمیخواد.اخرین کارشون که با سیاست کثیفشون با من و بچه هام کردن زنم با دعوایی که خودش نویسنده و بازیگرش بود بچه ها رو گذاشت پیش منو و رفت خونه پدرش حالا به امید اینکه منم کم بیارم چون سن بچه ها یازده.شش.و دو ساله بودن منم تا چهار ماه هم غذا بپز.هم خونه رو مرتب کن خلاصه بچه دو ساله هم که مشکلات خودشو داره خلاصه دیدن نقششون نگرفت بعد چهار ماه با به اجرا گذاشتن مهریه.نفقه. اجرت المثل منو تو منگنه کردن که یا حضانت بچه هارو بدم به زن تا از این چیزا بگذره یا هر چی قانون گفت منم به خدا قسم به اجبار فعلا بچه ها رو بهش دادم خودمم وقتی یاد بچه هام میوفتم نمیتونم جلو اشکمو بگیرم لعنت به من با این زن گرفتنم اگه من بدم خوب حالا بچه اولی دسته خودت نبود زن چرا دومی چرا سومی چرا؟چرا؟چرا؟
اونا مهریه گذاشتن اجرا شما عدم تمکین می گرفتی و همینطور اجازه ازدواج مجدد از دادگاه میگرفتی
الان هم اگه می خواد بره دنبال طلاق و مهریه تا روال قانونی اش طی شود ومهریه اش را بگیره ضمن اینکه شما اجازه ازدواج مجدد داری
واقعا خیلی نارحت شدم که یه زنی بچه ها شو بزاره و بره دنبال مهریه و سند خونه چطوری بچه 2 ساله را گذاشت رفت؟!!!
منم با حرف شما موافقم چرا زنی که شوهرش این همه ظالم و بد هست (اصلا آشغال هست) 3 تا بچه میاره؟!!!
چرا 3 تا بچه طفل معصوم را میده دست این مرد آشغال و میره ور دل مادرش میشینه ؟ تو زن گنده مادر می خوای این بچه های طفل معصوم مادر نمی خوان؟!!!!
الهی که خدا عقل بده وجدان بده محبت بده به همه مادرایی که ندارن
به نظر من کوتاه نیا وکیل بگیر و اگه می خواد با همین شرایط زندگی کنه نمی خواد مهریه ببخشه زودتر طلاق بگیره وگرنه پله های دادگاه را بالا پایین کنه تا 6 ماه یه رب سکه بگیره برا مهریه
خدایا کمکم کن تا ایمان، نام و نان برایم نیاورد
علاقه مندی ها (Bookmarks)