به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 24 اسفند 95 [ 22:01]
    سطح
    11
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    30

تشکرشده 26 در 15 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط عشق آفرین نمایش پست ها
    سلام. خانوم احساسی، اطلاعات بدون عمل نه تنها مفید نیست، که گمراه کننده و حیران کننده هم هست. همچنین هر اطلاعاتی هم معتبر نیست. حالا گاهی جمله ای گفته میشه که صرفا خوشایند باشه بدون اینکه کاربردی داشته باشه، گاهی هم سفسطه است، یه چیز غلط درست جلوه داده میشه. مثلا چندی پیش یه کلیپ از سریال ماه پلنگ در شبکه های اجتماعی دست به دست میشه، با کلی لایک که میگه: "مردی که قراره فردا صبح بره، امشب بره بهتره." و طرف هم هیچ تلاشی برای زندگیش نمیکنه و با یه بچه سریع درخواست طلاق میده. تو شبکه های اجتماعی هم نوشتن این جمله رو باید با طلا نوشت. اما حقیقتا این جمله به ظاهر قشنگ باطن زیبایی نداره. صحیح و کاربردیش اینه که انسان برای حفظ خانواده و زندگی مشترکش تلاش کنه، صحیحش اینه که تا حد توان همسرش رو از لغزش ها حفظ کنه و حریم خانواده اش رو از گزند نگه داره. بنابراین دانش و اطلاعات بایستی در ابتدا معتبر باشه ، ثانیا تمام جوانبش بررسی شه و صد البته اینکه کاربردی و مفید باشه. نه اینکه فقط واسه ذهن پریشونمون لالایی بگه و خوابمون کنه. گاهی متخصصی و صاحب فنی حرفی میزنه که شاید ما خوشایندمون نباشه. ولی هزارتا دلیل علمی و عینی و تجربی پشتش هست.
    یک جمله کاربردی که باب میلمون نباشه ولی پشتش تخصص، علم، تجربه، شناخت و تفکر باشه ، در صورتی که بهش عمل بشه میارزه به هزاران هزار اطلاعاتی که یا نادرسته یا اصلا قابل استفاده نیست.

گاهی ممکنه شما یک تصویر ذهنی از فرد ایده آلتون داشته باشید که وقتی خواستگار میاد بخوره تو ذوقتون، نه این که طرف خوش چهره نیست، بلکه چون اونجور که تصور میکردید نیست. در این حالت بهتره مدتی حضوری صحبت کنید، بخصوص وقتی حالات چهره دیده میشه آدم کم کم با اون چهره ارتباط برقرار میکنه. وگرنه تا وقتی رسمی و مضطرب نشسته شیرینی ناپلئونی میخوره سختگیرانه است بگی خوشت میاد یا نه. ولی اگه یکی دو هفته گذشت و بازم به دل ننشست دیگه صلاح نیست باهاش ازدواج کنی.

برای مشاوره شما تهران هستید و مسلما مشاورین خوب زیاد هستند. اما اینجا هم می تونید اشتراک انجمن آزاد داشته باشید و مشاوره تخصصی و خصوصی دریافت کنید.

مانا باشید.
    سلام عشق آفرین عزیز
    من دیدم که خبری از مطلب جدیدی در پست من نیست بنابراین چند روز سر نزدم. این شد که پست تون رو دیر دیدم

ممنون از صحبتهاتون ولی باید بگم مطالبی که فرمودید از قبیل مفید نبودن تمام اطلاعات و اهمیت اعتبار و کاربردی بودن اطلاعات و آگاهی ها و پشتوانه داشتن و تخصصی بودن آنها و اینکه لزوما هر آگاهی که خوشایند ما و مطابق با تفکرات از پیش ساخته ی ما باشه درست و کامل نیست, جزء مطالب ساده و مقدماتی هست که هر انسان عاقل و بالغ و اهل مطالعه و تفکری اون رو می فهمه و رعایت می کنه....حالا اینکه چه چیزی باعث شده شما فکر کنید من این طور مطالب و موضوعات رو نمی فهمم و تشخیص نمی دم و نیاز دارم که بهم گفته بشه, نمی دونم... شاید به این دلیل هست که فضای مجازی نمی تونه حقیقت اشخاص رو برای همدیگه روشن کنه....به هر حال می دونم که نیت شما خیر بوده و در هر صورت ممنونم از وقتی که گذاشتید...هدفم هم از گفتن این موضوع این بود که برای دوستانی که می خوان لطف کنند راهنمایی کنن روشن باشه منظور من از راهنمایی این طور مطالب ساده و کلی نیست و دلیل اینکه گفته ام که نیاز به راهنمایی و در واقع مشاوره دارم همان ضرورت مشاوره ست که برای هر شخص یا توجه به روحیات و شرایط و مسئله ی خاص خودش یک راه متفاوت و خاص برای حل مساله پیشنهااد می شه و این کار رو مشاور با استفاده از تجربیات گذشته ی مراجعان و اطلاعات کامل خودش و شناخت مراجعش انجام می ده مثل همون راهنمایی های دوستان همدردی مثلا در همین تایپک من و راهنمایی های قبلی خود شما خانم عشق آفرین والا مشاوره لازم نیست و هر کس خودش بره مطالب کاربردی بخونه و مشکلش رو حل کنه...اما این کافی نیست و دلیل اینکه گفتم من اطلاعات زیاد دارم ولی الان بازم نیاز به راهنمایی (همون مشاوره) دارم هم همین بود...قطعا شما همه گی این مطالب رو بهتر از من می دونید...

خانم عشق آفرین متاسفانه من بعد از تمام کردن دانشگاه دیگه تهران نیستم و در حال حاضر ساکن یکی از شهرهای بزرگ نزدیک شهرستان پدر و مادرم هستم و متاسفانه مشاور خیلی خوبی در اینجا هنوز پیدا نکردم و نمی دونم باید از کجا مطلع بشم و پیدا کنم...نمی دونم اینجا کسی می دونه چطور باید مشاور خوب در شهرمون رو پیدا کنم؟؟؟

در مورد مطلب دومی که فرمودید حرفتون بسیار مفید بود و کاملا قبول دارم....البته من بعد از اینکه به خاطر همین مساله ی به دل نشستن چند ماه خواستگار سابقم رو معطل کردم و بعد بهش جواب منفی دادم و از این جهت مورد سرزنش شدید خانواده و خواستگارم قرار گرفتم یک مقدار در این باره دچار ترس و اضطراب شدم و باعث شد مدتی کمی با عجله جواب منفی بدم که دارم تلاش می کنم اضطراب و هیجانات منفی م رو کنترل کنم تا دچار افراط و تفریط نشم و بتونم به همین موضوع کاملا درستی که فرمودید عمل کنم و صحبت شما باعث شد به نظرم مطمئن تر بشم و در تلاشم مصمم تر و پیگیر تر بشم.ممنونزنده باشید

در نهایت فکر می کنم ادامه پیدا کردن این تایپک دیگه نمی تونه مفید و ضروری باشه و راهنمایی ها تا حد زیادی کافی بوده و احتمالا من تا چند وقت دیگه باید تایپک جدیدی باز کنم با عنوان : چطور خواستگار مورد نظر و مطابق معیارهای خودم رو پیدا و جذب کنم و از خواستگارهایی که به دردم نمی خورن و اضطرابشون خلاص بشم؟؟؟

2. کاربر روبرو از پست مفید احساسی تشکرکرده است .

عشق آفرین (شنبه 04 دی 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)