نوشته اصلی توسط
سرشار
سلام امیر جان
ببین دوست عزیز ، من اگه جای شما بودم به هیچ وجه به صورت مستقیم و رخ در رخ خواستگاری نمیکردم ... بهت پیشنهاد میدم که از طریق یک خانم جوان در رنج سنی خود ایشون اقدام کنی که تاثیر بهتر و بیشتری خواهد داشت ( مثلا خواهرتون )
اما اگر ترجیح میدی خودت شخصا پا پیش بذاری ، پیشنهادم اینه که در محیطی خارج از دانشگاه این اتفاق بیفته... کافیه ازش خواهش کنی که چند دقیقه از وقتش رو در اختیارت بگذاره و اگه پذیرفت در قالب چند جمله ،خیلی مختصر و مفید راجع به نیت و هدفت باهاش صحبت کنی ... در نهایت هم ازش خواهش کن که روی پیشنهادت فکر کنه و با مشورت خانواده تا چند روز آینده جواب قطعی رو به اطلاعت برسونه ... البته ممکنه این روش از خواستگاری ، به مذاق خانواده ایشون خوش نیاد و نتیجه مثبت نباشه. پس قبل از اینکه بخوای دست به ریسک بزنی ، بهتره احتمالات رو هم بسنجی.
اگه نیتت آشنایی زیر نظر خانواده است ، حتما هر چه زودتر اقدام کن و اگر نه ، قصدی غیر از این داری ( حالا خیر یا شر ) به نظر من اصلا خودتو کوچک نکن.
در ضمن اگه قرار است به یک ابراز علاقه ساده بسنده کنی ، همونطور که آقای مدیر گفت سایت همدردی به هیچ وجه توصیه نمیکند... در واقع این شیوه بسیار بچگانه و مخالف با سنت و عرف جامعه ماست و اگر شما با این شیوه تونستی دل دختری رو به دست بیاری ، بدون اون دختر خانم به هیچ وجه مناسب ازدواج و زندگی مشترک نیست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)