با سلام
خانم خطاپوش به نظرم ما نمی تونیم رو دیگران کنترل داشته باشیم ! و یا از دیگران بخواهیم ما را بر اساس باورهای خودمان تعریف کنند !
انسانها آزادند ،،، و ارزش زندگی خودشون و دیگران را بر اساس باورهای خودشان تعریف می کنند !
خب به نظرت مهمه !! - به نظرت مهمه دیگران ارزش را چی معنی می کنند ؟؟!
ولی مهم اینکه ما ارزش را چی تعریف کنیم !
شاید به طور کلی بتونیم بگیم : اگر دوست داریم بدونیم ارزش یه انسان چقدره ، بریم ببینیم طرف به چی علاقه داره و به چی عشق می ورزه.
مثلا اگر یکی عشق کل زندگیش ماشینشه ! ارزش اون شخص به انداره اون ماشینه !
یا .............................................. آپارتمانشه ................................................. آپارتمانه !
یا ............................................. دنیاشه ................................................. دنیاشه !
لذا دیدیم آدم ها برای رسیدن به چیز مورد نظرشون هزار تا کار ناجوانمردانه انجام میدن - چون ارزش خودشون را دنیاشون گذاشتند .
ولی اکر کسی عشقش خدا باشه ،،، ارزشش به اندازه ی خداست !
حضرت علی (ع) در نهج البلاغه می فرماید :قِیمَةُ کُلِّ امْرِئٍ مَا یُحْسِنُهُ؛ ( ارزش انسان به اندازه ی چیزی ست که دوست دارد )
متاسفانه انتقاد ها بالاست - تشویق ها و تحسین ها کمه !! و این یعنی خیلی از ماها عزت نفس زیادی نداریم ! ( معمولا کسانی که زیاد انتقاد - شکایت می کنند یا .... عزت نفس بالایی ندارنند )
ما نیاید ارزشمند بودن خودمان را از دیگران گدایی کنیم - چون ما کنترلی نداریم از دیگران - بلکه باید ارزش خودمان را بدونیم ( حد آن ) و در مسیر تعالی قرار بگیریم .
عزت نفس میگه من انسانم - و چقدر برای خودم ارزش قائلم !
عزت نفس میگه من انسانم مثل تو ! تو هم انسانی مثل من !!
عزت نفس با خود پسندی فرق میکنه - خود پسندی میگه من دیگران را نمی بینم - من از شماها بالاترم و ......
مهم اینکه ما به این راز پی ببریم و مسیر زندگیمان را درست بپیماییم .
ولی اگر نگران حرف مردم باشیم و اینکه چگونه ما را قضاوت می کنند ،،،، همیشه در زندگی ناراحت و افسرده خواهیم بود !
عزت نفس ما نباید حزب باد باشه ! ( وابسته به دیگران - محیط و ....)
باید برای رسیدن به این مهم به خودآگاهی برسیم !!
در این مسیر تلاش کن - خودت را برای خودت محکم و زیبا تعریف کن
ok.
................................

علاقه مندی ها (Bookmarks)