به نظرتون شما در دروغگویی به ایشون کمک کرده اید ( یعنی رفتار شما باعث دروغگویی ایشون نمیشه )؟
شما به نظرتون سخت گیرید ؟
به نظر خودم من هم در دروغگویی ایشون بی تاثیر نبودم ، اما ایشون از همون موقع خواستگاری دروغ های ریز و درشت می گفت که من فکر نمی کردم که بعد ها انقدر سایه این دروغ ها تو زندگیم سنگینی کنه ، مادر و برادر ایشون هم آدم های دروغگویی هستند و به شدت دروغ میگن، بیشتر احساس می کنم از خانوادش تاثیر پذیر بوده
اما نقش من اینه که توی موارد مالی ازش میخام که بیشتر حواسش باشه اما ایشون هیچ وقت گوش نمیکنه و یواشکی میره قرض میده و ... فقط توی بحث مالی سخت گیرم که اگه از نظر شما تاثیر بدی داره اون رو هم مدیریت می کنم
................
بعضی موقع ها دروغ گویی ریشه در شخصیت کودکی فرد داره !
یعنی برای جبران اعتماد به نفس و عزت نفس !
به نظرتون این جوریه ؟
اعتماد به نفس و عزت نفس شوهرتون خوبه ؟
اعتماد به نفس نسبتا خوبی داره ، اما احساس می کنم (یعنی تازگیا متوجه شدم ) کمبود محبت داره و دوس داره که ی جورایی بهش بیشتر توجه کنی و بهش اعتماد بیشتری داشته باشی ، اون ده درصدی که گفتم از این راه رفتم جلو و بهش بیشتر اعتماد کردم و اون هم بیشتر از همیشه به من محبت کرد
یکی از دلیل ها میتونه این باشه ، افراد می ترسند واکنش بدی از دیگران دریافت کنند ،،، و دروغ میگند
من واقعا نمیدونم چرا دروغ می گه ، بعضی وقتا اصلا دروغ هاش واکنش بدی ندارند و اتفاق روزمره است اما باز هم دروغ میگه !!!
یه خورده باید عمیق تر بررسی کنید با کمک مشاور
علاقه مندی ها (Bookmarks)