منظورم از در دسترس بودن رابطه جنسی نبود که ولی چندین سال بلا تکلیف و تو انتظار بوده باید دفعه اول یا ردش میکردید یا بهش میگفتید دلیل تاخیر هاتونو مثلا میگفتید الان آمادگی ندارید و مثلا فلان موقع و بعد فلان کار بیاید تا با هم صحبت کنیم و بی جواب نمیذاشتیدش تا هی اسرار کنه و آزار ببینه و روراست و صادقانه همه چی رو بهش میگفتی
منم میدونم الان دوستش داری ولی اون کینه حل نشده غیب نشده که فقط جایی تو ذهنش مخفی شده که خیلی از مواقع اونو آزارش میده و گاهی فکر تصویه حساب میفته
دقیقا منم همینو میگم که شما گفتی
دو سه بار به من گفت ، من وقتی با تو هستم به داشتن تو کنارم افتخار می کنم ، اما از خودم حس بدی دارم ، گاهی می گم نکنه تو از با من بودن خجالت بکشی"
منم همینو به زبان دیگر گفتم دیگه اون علامت سوال های ذهنشونو نوشتم بخونید دیگه
انگار که حرف هام شمارو به فکر فرو برده امیدوارم بی طرفانه بشینید با منظورم از در دسترس بودن رابطه جنسی نبود که ولی چندین سال بلا تکلیف و تو انتظار بوده باید دفعه اول یا ردش میکردید یا بهش میگفتید دلیل تاخیر هاتونو مثلا میگفتید الان آمادگی ندارید و مثلا فلان موقع و بعد فلان کار بیاید تا با هم صحبت کنیم و بی جواب نمیذاشتیدش تا هی اسرار کنه و آزار ببینه و روراست و صادقانه همه چی رو بهش میگفتی
منم میدونم الان دوستش داری ولی اون کینه حل نشده غیب نشده که فقط جایی تو ذهنش مخفی شده که خیلی از مواقع اونو آزارش میده و گاهی فکر تصویه حساب میفته
دقیقا منم همینو میگم که شما گفتی
دو سه بار به من گفت ، من وقتی با تو هستم به داشتن تو کنارم افتخار می کنم ، اما از خودم حس بدی دارم ، گاهی می گم نکنه تو از با من بودن خجالت بکشی"
منم همینو به زبان دیگر گفتم دیگه اون علامت سوال های ذهنشونو نوشتم بخونید دیگه
انگار که حرف هام شمارو به فکر فرو برده امیدوارم بی طرفانه بشینید با هم تا عمیق ترین احساس مخفی شده در فکرشو که البته از اعمالش تقریبا میشه حدس زدشون و در رفتار هردوتون هست رو کشف کنید اگه مشکل دارید تو فهمیدن همدیگه از روان شناس کمک بگیرید در کل بشینید مشکلات حل نشده از اول ازدواج تا الان رو صادقانه و بدون فیلتر گذاری حاصل از فرهنگ اشتباه به هم بگید بخشش و فراموش کردن این اتفاق و به همون شیوه ادامه دادن فایده خاصی نداره باید مشکلاتتونو حل کنید کاش نتیجه رو هم اعلام کنید امیدوارم هر دو بالغانه رفتار کنید چون هنوزم دیر نیست و ازدواجتون قابل نجاته

علاقه مندی ها (Bookmarks)