به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 108

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 05 آبان 00 [ 02:20]
    سطح
    83
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,156

تشکرشده 742 در 286 پست

Array
    سلام...
    گاهی فکر میکنم حساب کاربری خانوم شیدا هک شده... واقعا از شدت بهت و تعجب نمیدونم چی باید بگم؟؟

شیدای گرامی... کی گفته توی عرف خانواده های مذهبی یه مرد متاهل حق داره به نامزد برادرش که اون برادر قصد ازدواج باهاش رو داشته پیشنهاد دوستی بده؟؟؟
    از عرف گفتی... من توی یک خانواده ی مذهبی بزرگ شدم و توی عرف خانواده ی من نگاه مشکوک یک مرد متاهل به یه خانوم غریبه قبیحه... پدر من جایی که خانومها نیمه برهنه باشن حضور پیدا نمیکنه... اگر مردی با داشتن زن و بچه چشم به یه دختر غریبه(اینکه نامزد برادرشون بوده به کنار) داشته باشه بابام اونو توی حریم خانواده اش راه نمیده... چطوری به خودت اجازه میدی بگی این مساله که مردی به نامزد برادرش نظر داشته باشه توی خانواده های مذهبی پذیرفته شده است؟؟؟؟؟
    از حقوق گفتی...
    توی قانون مدنی رابطه ی آشنایی قبل از عقد رسمی تحت عنوان نامزدی شناخته شده. و در مورد هدایایی که توی این رابطه ی رسمی دختر و پسر و خانواده ها به هم میدن صحبت شده...کتابخونه ام و قانون مدنیم همراهم نیست وگرنه با ذکر ماده قانونیش بهت میگفتم

شیدا جان عقود من جمله عقد ازدواج دو نوع آثار دارن آثاری که ذات عقد هستند و آثاری که اطلاق عقد هستند... جالبه بدونید که رابطه ی جنسی توی قانون به نظر اکثریت حقوقدانها ذات عقد ازدواج نیست... منطور از ازدواج رحمت و مودت و موانستی هست که بین یک زن و مرد شکل میگیره و به خاطر همین اگر رابطه ی جنسی ناممکن بشه عقد ازدواج قابل فسخه و نه باطل اما اگر طرفین در شخصیت همدیگه اشتباه کنن(شخصیت از نطر حقوقی منطورمه نه عرفی) عقد ازدواج باطل میشه...شما همه ی اینا رو ول کردید میگید مهریه برای رابطه ی جنسیه؟( نمیخام از کلمه ای که استفاده کردید و ممکنه باعث فیلتر شدن سایت بشه استفاده کنم)
    چرا تاپیکها و حرفهای این اقا رو نمیخونی چرا فقط میخای جواب بدی؟ ایشون توی چند تا پست اخیرشون گفتن که خانومشون بهشون گفته خودت میتونی بری فقط من نمیام... توی خوشی و پیکنیکی هم که رفته بودن به این آقا گفته نه توی دعوا...
    گاهی وقتا ادم از شدت بهت و تعجب نمیدونه چی باید بگه...
    ویرایش توسط نیکیا : یکشنبه 04 مهر 95 در ساعت 14:44

2. 3 کاربر از پست مفید نیکیا تشکرکرده اند .

Amina (یکشنبه 04 مهر 95), shahrouz (یکشنبه 04 مهر 95), میشل (یکشنبه 04 مهر 95)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکیا نمایش پست ها
    سلام...
    گاهی فکر میکنم حساب کاربری خانوم شیدا هک شده... واقعا از شدت بهت و تعجب نمیدونم چی باید بگم؟؟

شیدای گرامی... کی گفته توی عرف خانواده های مذهبی یه مرد متاهل حق داره به نامزد برادرش که اون برادر قصد ازدواج باهاش رو داشته پیشنهاد دوستی بده؟؟؟
    عرف نه.
    شرع.
    مرد مسلمان متاهل می تونه با زن دیگه ای عقد یا صیغه بشه. فکر نمی کنم اشتباه کردم. مرد متاهل مسلمان می تونه درخواست ازدواجش را با زن مجرد! مطرح کنه.

از عرف گفتی... من توی یک خانواده ی مذهبی بزرگ شدم و توی عرف خانواده ی من نگاه مشکوک یک مرد متاهل به یه خانوم غریبه قبیحه... پدر من جایی که خانومها نیمه برهنه باشن حضور پیدا نمیکنه... اگر مردی با داشتن زن و بچه چشم به یه دختر غریبه(اینکه نامزد برادرشون بوده به کنار) داشته باشه بابام اونو توی حریم خانواده اش راه نمیده... چطوری به خودت اجازه میدی بگی این مساله که مردی به نامزد برادرش نظر داشته باشه توی خانواده های مذهبی پذیرفته شده است؟؟؟؟؟
    من در مورد عرف صحبت نکردم. گفتم شرع ! وقتی صحبت از مذهب می شه، ادامه صحبت در مورد شرع هست نه عرف!

آقا شهروز می گن دوست دخترم
    شما به زور می گی نامزد

ایشون دوست دخترشون بودن. کجای قانون و عرف و شرع ایران دوست دختر رسمیت داره؟ می شه بفرمایید کدوم نیم بندی و نیم خطی در قانون ایران در مورد دوست دختر نوشتن؟

از حقوق گفتی...
    توی قانون مدنی رابطه ی آشنایی قبل از عقد رسمی تحت عنوان نامزدی شناخته شده. و در مورد هدایایی که توی این رابطه ی رسمی دختر و پسر و خانواده ها به هم میدن صحبت شده...کتابخونه ام و قانون مدنیم همراهم نیست وگرنه با ذکر ماده قانونیش بهت میگفتم

خب؟ بله نامزدی رسمیت داره
    منظور؟
    مگه من چیزی گفتم؟

طبق عرف ما وقتی اولین بار برای آشنایی بعد خواستگاری میرن خونه داماد طلا هدیه نمی دن.
    حالا آقا شهروز دوست داشته و خواسته طلا بده و خواهرش گفته زوده ... این قدر اهمیت نداره که این خانم خواستگارش را به خاطر صحبت خصوصی با خواهرش توی اتاق بازجویی می کنه و بعد هم دستور قطع رابطه صادر می کنه. آقا شهروز می گه خیلی باهوشه فهمید خواهرم تو اتاق چی گفته !!! آره نابغه است.
    به این نمی گن هوش.
    اگر باهوش بود اصلا به روی خودش نمی آورد چی شده. آدم باهوش روابطش را مدیریت می کنه. نه این که همه را قلع و قمع ( املاش را مطمئن نیستم) که من از همه بهترم و بقیه یا باید جلوی من سجده کنن یا ... مدیریت روابط هوش می خواد نه پررویی و طلبکاری از خانواده خواستگار

شیدا جان عقود من جمله عقد ازدواج دو نوع آثار دارن آثاری که ذات عقد هستند و آثاری که اطلاق عقد هستند... جالبه بدونید که رابطه ی جنسی توی قانون به نظر اکثریت حقوقدانها ذات عقد ازدواج نیست... منطور از ازدواج رحمت و مودت و موانستی هست که بین یک زن و مرد شکل میگیره و به خاطر همین اگر رابطه ی جنسی ناممکن بشه عقد ازدواج قابل فسخه و نه باطل اما اگر طرفین در شخصیت همدیگه اشتباه کنن(شخصیت از نطر حقوقی منطورمه نه عرفی) عقد ازدواج باطل میشه...شما همه ی اینا رو ول کردید میگید مهریه برای رابطه ی جنسیه؟( نمیخام از کلمه ای که استفاده کردید و ممکنه باعث فیلتر شدن سایت بشه استفاده کنم)

من همه اینها را ول نکردم و رابطه جنسی را بچسبم. ولی شما به هر مردی که از نظر جنسی سالمه بگو بیا با این خانم عقد شو برای محبت و موانست و بهش دست نزن احتمالا به عقل هر دوی ما شک می کنه. مگه ازدواج بدون رابطه جنسی هم داریم؟
    این که بعدها در اثر شرایطی رابطه جنسی کم یا حتی قطع بشه بله. ولی به جرات می گم هیچ کس ازدواج نمی کنه که یه خواهر یا برادر داشته باشه برای موانست !! ازدواج شروعش با جذابیتهای جنسی همراه هست اما معمولا بعد از سه چهار سال که حرارت جذابیت جنسی کم بشه، شخصیت و موانست و محبت و دوستی و ... هست که زوجین را کنار هم نگه می داره.

چرا تاپیکها و حرفهای این اقا رو نمیخونی چرا فقط میخای جواب بدی؟ ایشون توی چند تا پست اخیرشون گفتن که خانومشون بهشون گفته خودت میتونی بری فقط من نمیام... توی خوشی و پیکنیکی هم که رفته بودن به این آقا گفته نه توی دعوا...
    گاهی وقتا ادم از شدت بهت و تعجب نمیدونه چی باید بگه...
    ایشون گفتن از ترس خانمم و دعوا عروسی برادر زاده ام نرفتم

برو ولی وقتی برگشتی پدری ازت دربیارم که پشیمون بشی، با برو عزیزم خوش بگذره فرق داره.

اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

4. 3 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

danger (دوشنبه 05 مهر 95), Mr DaNi (دوشنبه 05 مهر 95), sarvenaz (یکشنبه 04 مهر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)