سلام، من واقعا در حد نظر دادن برای زندگی کسی نیستم، اگر بلد بودم مشکلات خودمو حل میکردم،ولی به نظر منم شما خیلی تلاش کردین برای برگردوندن همسرتون و درست کردن شرایط، بنظرم دیگه باید دست از تلاش و تقلا بردارین،و بذارین هرچی که میخواد اتفاق بیفته بیفته. احتمالا خانومتون یا واقعا مصر به طلاقه، یا اینکه مردد بوده و وقتی اینهمه اصرار از سمت شما رو دیده، اثر معکوس روش گذاشته و بیشتر باعث سر خوردنش بسمت جدایی شده، اکثر خانمها واقعا همینطورن، گاهی بی محلی و سرد شدن انگار بیشتر روشون تاثیر داره، البته تاکید میکنم که گاهی... ولی الان دقیقا همون موقع برای خانوم شماست، بهتره آخرین تیر ترکش رو رها کنید و بی تفاوت و بی توجه بشید، شاید ایشون این بار کوتاه اومدن، اگر هم نیومدن و همچنان روی طلاق اصرار داشتن که بنظرم زودتر تمومش کنید برای شما بهتره و کمتر عذاب میکشید. آرزو دارم هرچی خیر هست براتون پیش بیاد.

ولی به نظر منم شما خیلی تلاش کردین برای برگردوندن همسرتون و درست کردن شرایط، بنظرم دیگه باید دست از تلاش و تقلا بردارین،و بذارین هرچی که میخواد اتفاق بیفته بیفته. احتمالا خانومتون یا واقعا مصر به طلاقه، یا اینکه مردد بوده و وقتی اینهمه اصرار از سمت شما رو دیده، اثر معکوس روش گذاشته و بیشتر باعث سر خوردنش بسمت جدایی شده، اکثر خانمها واقعا همینطورن، گاهی بی محلی و سرد شدن انگار بیشتر روشون تاثیر داره، البته تاکید میکنم که گاهی... ولی الان دقیقا همون موقع برای خانوم شماست، بهتره آخرین تیر ترکش رو رها کنید و بی تفاوت و بی توجه بشید، شاید ایشون این بار کوتاه اومدن، اگر هم نیومدن و همچنان روی طلاق اصرار داشتن که بنظرم زودتر تمومش کنید برای شما بهتره و کمتر عذاب میکشید. آرزو دارم هرچی خیر هست براتون پیش بیاد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)