سلام به همه دوستان خوب همدردی
اول از استارتر عزیزمعذرت می خوام که پستم ربطی به سوالشون نداره ولی چون خیلی دلم گرفت نمی تونستم نگم...اینه که واقعا معذرت می خوام ....
ادم بعضی وقتها خودش ی کاری می کنه ، ولی اون لحظه فکر نمی کنه یا بهتر بگم زشتی کارش رو درک نمی کنه...بعد وقتی از طرف یکی دیگه همون کار انجام میشه به عمق فاجعه پی میبره...
من خیلی این و تجربه کردم....الان هم دیروز تو مترو هم امروز تو همدردی ی کار دیدم که به نظرم کار خوبی نیست....دیدم که جواب دادن همیشه هم خوب نیست....باور کنید...
چیه اخه این میگه اون میاد جواب بده بعد دوباره اون بدترش رو جواب میده همینطوری این ادامه پیدا میکنه...بابا بیایید دوست باشیم اخه...
چرا دعوا می کنید اخه ...با هم با نیش و کنایه و طعنه حرف می زنید؟؟اسمش رو هم عوض کنید ، تو ماهیتش فرقی نمی کنه.....خب نکنید اخه!!!با ملایمت حرف بزنید اخه!!!!
اخه چرا ما نمی تونیم مسالمت امیز با هم زندگی کنیم ......در صلح و صفا و صمیمیت و دوستیو...با توجه به اینکه بغل دستیمون نظرش 180درجه با ما فرق میکنه....چرا نظر مخالف و نمی تونیم تحمل کنیم!!!!!
البته این مورد اخری رو، من خودم جز مبتلایان به هستم.
پس الان فک نکنید معلم اخلاق شدم اومدم پند بدم...فقط چون ناراحت شدم که این چند روز همش تو تاپیک ها یا دعوا می کنن یا خیلی بد نظر مخالفشونو مثل توپ میزنن تو صورت هم....
اینجا نه هم و میشناسیم نه میبینیم نه صدای هم و میشنویم .....تو دنیای واقعی ببین چه خبره ؟؟......
ادم فک میکنه اگه جواب نده یعنی الان کم اورده...یا حق با اون بوده....پس بذار حدش و بهش بفهمونم....دفعه دیگه بدونه با کی حرف میزنه..... بذار بشورمش...... همچین بتکونمش بعد هم پهنش کنم رو بند ........دو تا هم گیره بزنم تا خشک بشه .......حساب کار بییاد دستش........بعد هم با افتخار تعریف کنیم که این جوری گفتم .....حالش و گرفتم!!!!کیف کن .....ما اینیم دیگه....اصلا من نمییییتونم بی جواب بذارم.
ولی حالا که متنبه شدم فک میکنم اینها همش از سر قدرت یا چه میدونم عرضه داشتن نیست.... اینها از بی اعتماد به نفسی یا خود باوری پایینه!!!!بله ....میترسیم الان ی چیزی از ما کم شد.....از ارزشمون کم شد......
حرفهای کنایه امیز یا نیش دار خبر از درد عمیق درونیه طرف رو میده!!یعنی درون لطیف و ارام و تمیزی نداره!!!نامهربون بودن هیچم افتخار نداره!!!!!!!!چون انسانیم........قراره بعد انسانی مونو پر رنگ کنیم نه.......
دعوا کردن و با حرف تو صورت هم چنگ انداختن قباحت داره ............
تو چند تا تاپیک هم اخیرا چند تا فحش هم دیدیم!!!!!!!!.... کسی که حرفهای زشت میزنه اونم توی ی فضای عمومی، یعنی درونش خیلی کثیفه و کلا ی سطل زباله بودار با خودش همیشه حمل میکنه!!!!هر از گاهی چند تاشو پرت میکنه بیرون
خدا ایشالا هممون رو هدایت کنه اول از همه خودمو ....
ی چیز دیگه من نمیدونم چه اصراریه همرو به راه راست هدایت کنیم!!!!!!!!1خب عزیز من ی بار گفتی دستت درد نکنه، اکه فک میکنی گوش نکرد دیگه اصلا تاپیک و باز هم نکن!!!!!!!
بابا فردا تولده ....بیایید جشن بگیریم......مهربون باشیم......بگیم بخندیم...البته داخل پرانتز حواسمون هست تو روز دختر سایت و بستن که بهمون عیدی ندن و .....تبریک هم نگفتن ها!!!!!!
پس وقتی دیدیم طرف داره اشتباه میکنه سکوت چیز خوبیه...اصلا برای همین وقتها اختراعش کردن......یا اگه کسی حقوقتون رو زیر پا گذاشت (که البته این اتفاق به ندرت می افته، با توجه به همون خود باوری پایین ما همه چیز و بزرگ میکنیم) ی جوری انتقاد کنید که اگه دید حق با شماست بتونه حرفشو پس بگیره...اخه این طوری که فرصت بازگشت بهش نمیدید!!!!!!!! همه می افتیم تو ی سیکل معیوب که مجبور بشیم از حرفمون کوتاه نیایم ....حتی اگه وسط کار بفهمیم اشتباه کردیم!!!!
مثلا منی که الان دارم پرت و پلا میگم لازرم نیست حتما بیایید جوابمو بدید تا ادب بشم..........ولم کنید در جهل مرکب خودم ابد الدهر بمانم!!!!!!نه؟؟؟؟؟؟؟.....این بهتر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟......
یا نه اصلا بیایید جوا بمو بدید هر چی دلتون خواست از کنا یه و تمسخر و.....اگه من چیزی گفتم......صدا از دیوار تالار دربیاد از من در نمیاد...میگی نه امتحان کنید....
این از دنیای مجازی .....الان هم میرم به همه خانوم برادرام زنگ میزنم خبر از دستاورد بزرگم و میدم....
میگم بریدممنون همدردی باشید که از دست خواهر شوهر بازی های من دیگه راحت شدید...لازم نیست دیگه اسه برید اسه بیایید ....دیگه کاریتون ندارم....برید خوش باشید....![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)