سلام مجدد
ببخشید مزاحم میشم - یه چیزی یادم رفته بود .
چیزی که از گفتار بالای شما میشه فهمید اینکه شما به نظرم خانواده مذهبی دارید - و از طرفی میزان اعتقادات مذهبی شما شاید با خانواده تون متفاوت باشه !
و از طرفی به قول خودتون این آقای خواستگار هم فرد بدی نیست و لذا چون مثلا شما ارتباط دوستی داشتید و این آقای خواستگار تو این حد مرزها حساس هست ، و از طرفی
شما هم نمی تونید بگید به خانواده تون که من در گذشته مثلا ارتباط دوستی داشته ام - باعث شده فکر شما اذیت بشه و دلیلی پیدا نکنید !
که به نظرم بعضی موردها هست که فقط باید بین خود زن و شوهرها باشه و لازم نیست همه بدونند مثلا برادر و .....
اگر بخوام عنوان تاپپیک شما را پاسخ بدم می تونید به خانواده محترم بگید که : ایشون فرد خوبی هستند ولی یه عقیده های رفتاری در ذهنمان هست که تو آینده به مشکل بر می خوریم
شما دوست دارید دخترتون به مشکل بر بخوره ! لذا این عقیده خصوصی هست و نمی تونیم بیان کنم !
این دیگه غصه نداره دختر خوب .
................................
خب از طرفی شما در پست آخرتون فرمودید که انگار دارید نقاط مشترکی پیدا می کنید و دوستان هم مخصوصا آقا کامران در این راستا داشتند هدایت می کردند که آشنایی را ادامه دهید ! ( منطقی هست )
فقط گیر شما همین حساسیت آقای خواستگاره ( شدت حساسیت ) و شما هوشمندانه و باهوشانه دارید آنالیز میکنید
سارا خانم : چون آقای خواستگار از شما پرسیده ،باید شما بگید ! - ولی اگر نمی پرسید لازم نبود !
البته من خودم مثل محمد رضا 164 حساسم در این زمینه ولی ،، دختر که جنایت که نکرده !
همه می دونیم برای زندگی پایدار همسران باید نفس هم باشند ! نه نفس آدم های نامحرم ( کلی می گم ) - اگر معیارها و باورها در این تغییر پیدا کنه شاید اون دختر همسر خوبی بشه !
از طرفی شما فرمودید آقای خواستگار : "" روابط با همکار و هم کلاس و ... رو هم داره و براش خیلی غیر عادی نیست ""
از این جمله آقای خواستگار استفاده کنید و بپرسید این روابط یعنی چی ؟ مثلا سلام و احوال پرسی یا .......!
این جوری می تونی بفهمی حساسیت طرف چه قدر هست !
می خوام بگم از حقیقت گفتن نترسید - توکلتون به خدا باشه .
بالاخره همه معصوم نیستیم که .
سعی کنید از آقای مدیر و دیگر کارشناسان محترم در این زمینه مشاوره بگیرید و یا مشاوره حضوری برید و احساسی تصمیم نگیرید !!
متشکرم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)