سحر عزیز مرسی از جواب کاملی که برام نوشتی، پست هایی که میذاری رو همیشه دوست دارم
واقعا برام جالبه از این همه شباهتی که گفتی و ممنون که تجربتو در اختیارم گذاشتی چون حس میکنم خیلی به دردم خورد. من اصلا فکر نمیکنم که دوست سابقم بخواد برام مزاحمتی ایجاد کنه، نگرانی خیلی خیلی کمی فقط هست از اینکه شاید دوستی یا آشنای مشترکی داشته باشن! یجورایی پستت برای ادامه دادن ذهنمو آروم کرد... اخه نگرانی خیلیا اینه که اون رابطه تو قدیم بخواد رو آینده تاثیر بذاره و نوشته هات که همیشه عشق و علاقه به همسرت توش موج میزنه واقعا نقض کننده ی این تفکره! برات آرزوی خوشبختی دارم
آقای امین
باز هم متشکر از جوابتون
من خودم همیشه سعی میکنم یک سری حریم ها رو رعایت کنم ، جدا از اینکه اعتقاد قلبیم چی باشه سعی میکنم همیشه پوشش موقرانه ای داشته باشم که انگشت نما نشم و نظر همسر آیندم هم برام خیلی مهمه، ما در این مورد صحبت کردیم و کاملا هم عقیده بودیم و خوشبختانه اختلاف نظری نداشتیم.
من کلا به قضیه ی رابطه ی دختر و پسر انقدر کلی و مثبت یا منفی نگاه نمیکنم! قطعا خیلی مسائل توش دخیله از جمله میزان بلوغ خود آدم. من رابطه قبلی رو تو سلامت عقل ادامه دادم و ازش پشیمون هم نیستم و توبه هم نکردم! ولی تصمیم به تموم گرفتنش گرفتم و اگه این تصمیمو قطعی کنم مطمئنا پاش وایمیستم و هیچوقت نمیذارم تو زندگی آیندم تاثیر بذاره.
ستاره ی عزیز
روابط دخترم تو آینده واقعا آخرین چیزیه که بهش فکر میکنم. جامعه خیلی داره سریع تغییر میکنه و این مسائل واقعا قابل پیش بینی نیست. اما اگر شرایط رو مثل الان در نظر بگیریم، همونطور که در جواب آقای امین گفتم نظر همسرم خیلی برام مهمه. یعنی شاید من رابطشو منطقی تشخیص بدم و از نظر من مشکلی نداشته باشه اما هیچوقت پنهان کاری نمیکنم و اگه برای همسرم مهم باشه که این روابطو نداشته باشه از نظرش حمایت میکنم.
من اصولا آدم متعصبی نیستم و هیچ وقت ادعا نمیکنم که اعتفاداتم خیلی درسته، به خود خواستگارم هم گفتم که اعتقادات من اینه اما توش منعطفم و اگه جایی باهام مخالف بود مطمئنا به نظرش خیلی اهمیت میدم.
فعلا در حال سنجیدنم و یکم ازون مسائل دور شدیم... شاید همونقدر توضیح من براش کافی بوده
در مورد خوش نیومدن هم قضیه به این سادگی نیست. چون قیافه و اخلاق دلنشینی داره و این برای همه خیلی بارز بوده، جدا از اینا این بهانه تو سن و سال من بدون توضیح منطقی اصلا قابل قبول نیست. باز هم مرسی عزیزم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)