سلام
متاسفانه سعادت نداشته ام که تاپیک های گذشته شما رو دنبال کنم. ولی دوست داشتم نظرم رو به عنوان یک پسر خدمت شما بدهم که شاید در تصمیم گیری کمک حالتان باشد!
----------------------
در ابتدا خدمتتان عرض کنم که بنده از اساس با عشق ها و دوست داشتن های قبل از ازدواج میانه ای ندارم. عشق و دوست داشتن باید بعد از ازدواج و بر اساس یکسری تطابقات اخلاقی و مکمل هایی بین زوجین شکل بگیره تا دوام و ماندگاری طولانی داشته باشد.
چرا که عشق های قبل از ازدواج با اولین چالش و ناهمخوانی های زوجین بعد از ازدواج از بین میرود.
در نتیجه شخصا معتقد هستم، اگر انتخاب همسر بر اساس یکسری معیار های عقلی و دلی صورت بگیرد، درصد میل به ازدواج موفق و زندگی همراه با دوست داشتن زیاد، نسبت به عشق های قبل از ازدواج بیشتر خواهد بود.
------------------------
بنده تا حدودی با نظرات دوستان موافقم.
اگر بخواهم بین دو گزینه برای انتخاب همسر برای شما، در شرایط حال یکی را برگزینم، قطعا گزینه فعلی شما خواهد بود. هر چند که از اساس قیاس بین دو خواستگار رو به هیچ عنوان نمی پسندم. از طرفی شناخت شما از خواستگار دوم را من در حد بالایی قرار دادم. در صورتیکه شناخت شما در این لحظه از خواستگار فعلی بسیار کم میباشد، چه بسا با شناخت بیشتر از خواستگار فعلی، ایشان نیز مردود بشوند.مثلا ممکن است ایشان شکاک یا بد دل باشد!
----------------------------
از اینکه می بینم شما طبق اظهار های خودتان فرد مذهبی نیستید ولی به یکسری اصول اخلاقی مثل دین به خواستگار فعلی پایبند هستید بسیار مسرورم ( البته به شرطی که این بیان شما از دین، بهانه ای برای رد خواستگار نباشد)
خانم سارا، نظر بنده این است که شما در ابتدا تصمیم بگیرید با خودتان چند چند هستید، از زندگی و شریک زندگی آینده خود چه می خواهید؟
در مرحله بعد از رابطه قبلی خود بیرون بیاید. شما وقتی به طرف خود مدیون خواهید بود که در باطن به نفر قبلی تفکر میکنید، و در ظاهر با شخص جدیدی هم کلام شده اید.
هر زمان که از رابطه قبلی به طور کامل بیرون آمدید مراحل بعدی رو پی بگیرید:
بسنجید که خواستگار فعلی به چه میزان با افکار شما هم خوانی دارد،
آیا انتظاراتی که از یک زندگی موفق میرود، این خواستگار توانایی برآورده کردنش رو از جانب خودش دارد؟
ملاک های یک زنددگی موفق چیست؟
مردی که بتوان به عنوان شریک زندگی به ان تکیه زد شامل چه خصوصیات و توانایی هایی می باشد؟
مانند: تهعد، مسولیت پذیری، اخلاق، قابلیت اطمینان، قابلیت تکیه کردن، ثبات فکری و اخلاقی، پایبندی به اصول اولیه اخلاق ، توانایی حل مسئله، ثبات شغلی و .....
حال گزینه فعلی شما چند درصد به این موارد گرایش دارد؟
--------------------------------
از خواستگارتان برای پاسخگویی اندکی زمان بخواهید که با خودتان کنکاش کنید. از رابطه قبلی چه با در نظر گرفتن بازگشت و چه با در نظر گرفتن عدم بازگشت فرد قبلی، بیرون بیاید.
در صورتیکه از رابطه بیرون آمدید، چند جلسه ای برای شناخت بیشتر با ایشان وقت بگذارید.
به نظر بنده زمانی که شما از این رابطه بیرون آمده اید و به گفته خودتان واقعا قصدتان با فرد قبلی به نیت ازدواج بوده، هرگز با هیچ خواستگاری مطرح نکنید، ققط به صورت کلی بیان کنید، به جهت ازدواج خواستگارانی داشته ام که یکی از آنها به دلیل هم خوانی زیاد، دوران شناخت به طول انجامید ( حتما ذکر کنید در گذشته بوده و بلوغ فکری الان را نداشته اید) و در انتها به دلایل نبود کفویت لازمه، قضیه خاتمه یافت، هر چند که اگر بلوغ فعلی را داشتم، در همان جلسات ابتدایی، قضیه تمام میشد! به جز این موارد تمام سعی من این بوده که به همسر و خانواده آینده ام متعهد باشم!( تمام)
--------------------------------------------
پ . ن: برای شخصی مثل من که به روابط گذشته دختر ( فرد مورد خواستگاری) بسیار اهمیت میدهم، اصلا تمایلی به شنیدن روابطی که با هدف ازدواج و متعهدانه از جانب دختر صورت گرفته نیستم.
صرفا اگر فرد در روابط عاطفی و غیر متعهدانه و بدون پشمانی قلبی بوده، خواستار رد شدن از جانب ایشان بدون توضیحی در مورد گذشته شان هستم.
در پناه حق![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)