دختر خوب شما مگه زوری عروسشون شدی که اینجوری باهات رفتار میکنن؟
چه دلیلی داره مادر شوهرت بهت امر و نهی کنه که خونه رو تمیز کن و میاد چک میکنه تمیز باشه و اینجوری توهین میکنه؟خیلی ببخشید مگه ازشون حقوق میگیری؟
خیلی منفعلین واقعا که اجازه میدین کار به جایی برسه که بیان شکایتتونم به مادرتون کنن.مادرتونم منفعلن و بی سیاست
حق داری اگر خودتو دست کم گرفتی و حرف مردمو تحمل میکنی چون تو خانواده اینجوری بزرگ شدی.سیاست داشتن و بلند نشدی
وقتی شوهرت همه کاری میکنه و شما سکوت میکنی و مثل یه معذرت میخوام کارمند براشون کارای خونه رو انجام میدین
وقتی کتکتون میزنه و کبود میفرستتون خونه و شما و مادرتون به این نتیجه میرسین که برگردین خونه شوهرتون
وقتی خیانت میکنه و شما سعی میکنی زندگی رو اصلاح کنی نه همسر خاطی شما
و و و ...
خب میگن به به چه زن خوبی میشوره میپزه هرچی میخوایم میگیم نه خودش نه مادر وپدرشم صداشون در نمیاد.خب منم که معشوقمو دارم
چرا میخواین سعی کنین یه انسان با این همه مشکل رو تغییر بدین اونم تو این سن؟
عزیز من شما عقد هستین این دوره شناخته
شما ازدواج کردی که همه بلایی سرت بیاد و کار کنی و توهین کنن و در عوض چیزی هم بهتون ندن؟نه عشق نه محبت نه قدردانی؟
این رفتارای خوب همسرتونم مقطعیه میدونم که باز برمیگردین سر نقطه اول
کسی ارزش وقت گذاشتن و جنگیدن داره که یکی دوتا ایراد قابل حل وبخشش داشته باشه و بخواد که کمکش کنی نه کسیکه هرکار دلش میخواد میکنه و به اشتبهاتشم اعتقادی نداره
داری خودتو الکی داغون میکنی امیدوارم روزی نرسه که به رفتارای امروزت بخندی و حرص بخوری که چرا با خودم اینکارو کردم
کاش میدونستی در درجه اول کسیکه باید نجاتش بدی خودتو نه شوهرت