خيلي از توصيه هاي روانشناسي به نظر من تو خالي مياد . در مقابل ، توصيه هاي قرآن ، بسيار معقول و عميق هست . مثل ازدواج موقت و چند همسري . اين سايت محل مناسبي براي بحث منطقي روي اين مسائل نيست و فضاي حاكم در اينجا بيشتر فمنيستي هست
دليل اينكه من الان نظر دادم اين بود كه از قضاي روزگار ، اينبار يكي از خود شما و يك زن هست كه به بازي در زمين صيغه و چند همسري متمايل شده و ابراز كرده . از ايشون چيزي كم نشده ولي اميدوارم در خصوص ديدگاه هاي افراطي و ضد دين خودتون تجديد نظر كنيد . فمنيست بازي و نگاه هاي ضد دين با رنگ و لعاب روشنفكري ، در نهايت زنان رو هم بازنده كرده . طلاق زياد شده و انواع محروميت ها رو براي همين زنان درست كرده . حتي همين نگاه هاي فمنيستي ، يك زن مطلقه رو هم بيشتر در منگنه ميزاره . حالا صاحب تاپيك شغل و درآمد داره ، واي به حال زني كه نياز مالي هم داشته باشه
توصيه من به صاحب تاپيك : به شهامت شما احسنت ميگم كه موضوع رو بيان فرموديد ولي توصيه ميكنم با صبر و تحمل منتظر باشيد تا ازدواج دائم براي شما پيش بياد . بازگشت به زندگي قبلي هم يك گزينه قابل بررسي هست ولي ممكنه دوباره همون تلخي ها ولي شديدتر پيش بياد . پس خوش بيني در اين زمينه زياد جواب نميده و توصيه من واقع بيني هست

علاقه مندی ها (Bookmarks)