سلام عزیزم خیلی متاسفم شما حتما فیلم اشنایی لیلا رونگاه کن دقیقا مشکل شماست
من فکر میکنم در کل شما بسیار حساسی و این حساس بودن بیش از حد شما مطمئنم در زندگیت مشکلات بسیار بزرگتری را ایجاد خاهد کرد
لطفا مقداری خود را تعدیل کنید
شما نقش مادری برا همسرت داری بازی میکنی نه همسری و معشوقه
بسیار سلطه گرایانه نقش داری و این کم کم همسرت رو ازت دلزده خاهد کرد
من خودم روز اشنایی با همسرم ایشون بهم گفت من هر از گاهی سیگار میکشم
اما این خط قرمزمن بود حتی هرگز تو زندگیم فکر نمیکردم جواب مثبت به شخص سیگاری بدم اما ایشون گفت بخاطر من میذاره کنار
بعدا متوجه شدم ایشون پنهونی میکشیده بعد بهش گفتم اگه اسرار دارم نکشی فقط فقط فقط بخاطر اینه که نگران سلامتیت هستم چون عاشقتم خود سیگار اصلا برام مهم نیست اما سلامتیت بخطر میفته
ایشون طبق گفته خودش تعدادش رو کم کرده وقتی بهم گفت منم گفتم خیلی خوشحالم و تشویقش کردم تا الان هرگز ندیدم سیگار کشیدنش رو با اینکه میدونم میکشه حتی خونوادم هم نمیدونن ایشون سیگاریه هم خونواده خودش
همیشه دهنش ادامسه و هرگز بوی سیگار نمیده چون خودش خیلی هواسش هست
من گفتنی ها رو بهش گفتم دیگه خودش باید بدونه وقتی سیگارش تو زندگی من خللی ایجاد نکرده چرا باید زندگیم خراب کنم
شما با سلطه گری فقطداری ایشون از خودت زده میکنی همین
اینجوری نیست که یه مرد بتونه تحمل کنه سلطه رو چون اقتدارش رو در خطر خاهد دید
پس یا از ابتدا باید ردش میکردی حالا هم که جواب مثبت دادی باید بپذیریش همونطور که هست
چون اول راهی بهت پیشنهاد میکنم حتما حتما سخنرانیهای دکتر حبشی بخصوص کلید مرد و اقتدار مرد ایشون رو دانلود کن بسیار تو برخوردهات با همسرت موثره
- - - Updated - - -
سلام عزیزم خیلی متاسفم شما حتما فیلم اشنایی لیلا رونگاه کن دقیقا مشکل شماست
من فکر میکنم در کل شما بسیار حساسی و این حساس بودن بیش از حد شما مطمئنم در زندگیت مشکلات بسیار بزرگتری را ایجاد خاهد کرد
لطفا مقداری خود را تعدیل کنید
شما با نقش مادری برا همسرت داری بازی میکنی نه همسری و معشوقه
بسیار سلطه گرایانه نقش داری و این کمکم همسرت رو ازت دلزده خاهد کرد
من خودم روز اشنایی با همسرم ایشون بهم گفت من هر از گاهی سیگار میکشم
اما این خط قرمزمن بود حتی هرگز تو زندگیم فکر نمیکردم جواب مثبت به شخص سیگاری بدم اما ایشون گفت بخاطر من میذاره کنار
بعدا متوجه شدم ایشون پنهونی میکشیده بعد بهش گفتم اگه اسرار دارم نکشی فقط فقط فقط بخاطر اینه که نگران سلامتیت هستم چون عاشقتم خود سیگار اصلا برام مهم نیست اما سلامتیت بخطر میفته
ایشون طبق گفته خودش تعدادش لو کم کرده وقتی بهم گفت منم گفتم خیلی خوشحالم و تشویقش کردم تا الان هرگز ندیدم سیگار کشیدنش رو با اینکه میدونم میکشه حتی خونوادم هم نمیدونن ایشون سیگاریه هم خونواده خودش
همیشه دهنش ادامسه و هرگز بوی سیگار نمیده چون خودش خیلی هواسش هست
من گفتنی ها رو بهش گفتم دیگه خودش باید بدونه وقتی سیگارش تو زندگی من خللی ایجاد نکرده چرا باید زندگیم خراب کنم
شما با سلطه گری فقطداری ایشون از خودت زده میکنی همین
اینجوری نیست که یه مرد بتونه تحمل کنه پس یا از ابتدا باید ردش میکردی حالا هم که جواب مثبت دادی باید بپذیریش همونطور که هست

علاقه مندی ها (Bookmarks)