این سوالی که شما مطرح کردی ، خیلی وسیع هست . هر کسی هم از ظن خودش موضوع رو بیان میکنه
نظر من ، نظر قرآن هست . می فرماید : «زنان پاکدامن ، مطیع شوهران شان هستند» . در جای دیگری می فرمايد : «زنان صالح، زنانی هستند که متواضعند» یا می فرمايد : «آن دسته از زنان را که از سرکشی و نافرمانی کردن شان ، بیم دارید، پند و اندرز دهید! (و اگر مؤثر واقع نشد،) در بستر از آمیزش با آنان دوری نمایید! و (اگر هیچ راهی جز شدت عمل، برای وادار کردن آنها به انجام وظایفشان نبود،) آنها را تنبیه کنید! و اگر از شما اطاعت و پیروی کردند، راهی برای تعدّی بر آنها نجویید! (بدانید) خداوند، بلندمرتبه و بزرگ است. »
در جای دیگری در خصوص حجاب (که بنده بسیار حساس هستم) می فرماید : «به زنان مؤمنان بگو: روسریهای بلندخود را بر خویش فروافکنند، این کار برای اینکه مورد آزار قرار نگیرند بهتر است» یا می فرماید : «به زنان با ایمان بگو چشمهای خود را (از نگاه هوسآلود) فروگیرند، و دامان خویش را حفظ کنند و زینت خود را (پستی و بلندی های بدن) جز آن مقدار که نمایان است ، آشکار ننمایند و (اطراف) روسریهای خود را بر سینه خود افکنند (تا گردن و سینه با آن پوشانده شود)، و زینت خود (زیبایی ها و جذابیت های بدن) را آشکار نسازند مگر برای شوهرانشان»
در جای دیگه : «در بهشت زنانی هستند که جز به همسران خود عشق نمیورزند؛ و هیچ انس و جنّ پیش از اینها آن زنان را لمس نکرده است . زنانی که تنها به همسرشان عشق میورزند و خوش زبان و فصیح هستند!» یا می فرماید : «همسرانی از جنس خودتان برای شما آفرید تا در کنار آنان آرامش یابید» با می فرماید : «به همسرانت بگو: اگر شما زندگی دنیا و زرق و برق آن را میخواهید بیایید با هدیهای شما را بهرهمند سازم و شما را بطرز نیکویی رها سازم! (طلاق دهم)»
به نظر من شاه بیت آنچه یک مرد از زن میخاد ، مطیع بودن هست و اگر این باشه ، بقیه همش به همراهش میاد . مطیع بودن چیزی هست که تحت تاثیر تفکرات فمنیستی ، این روزها ضد ارزش شده .
اون تحصیلات و خانواده سطح بالا و جایگاه اجتماعی و شاغل بودن و غیره ، اصلا و ابدا اولویت نداره و اصالت نداره . زیبایی هم که سلیقه هست و پیش شرط ازدواج است ، خدا می فرماید : «از زنان پاکدامن ، آنچه شما رو پسند می افتد به زنی بگیرید» بعد از ازدواج دیگه همون مطیع بودن ارزش داره و الباقی ، حاشیه و فرع هست

علاقه مندی ها (Bookmarks)