روزنیکا جان خیلی خوبه که محکم سر حرفت ایستادی. حتما هم روند به میل تو پیش میره که قاضی سریع با 4 ماه یکی اوشون موافقت نکرده و به جلسه بعدی کشیده شده. به نظرم یه لیست دارایی از پدر و مادرش هم تونستی تهیه کن و بگو که اونا تضمین ازدواج و مخارج داده بودن. حتما بدیهی های بانکی که برات پیش اورده رو نشون دادگاه بده. اصلا هم توافق نکن. بزار کش پیدا کنه.
فکر نکن که اذیت میشی چون این حق توئه که داشته پامال میشده حالا به اسم احترام به اسم گذشت به اسم سکوت و خودخوری کش اومده ولی هرچقدر طول بکشه اندازه دوره نامزدیت طول نمیکشه. پس بزار اینقدر بیاد و بره تا بدونه خراب کردن زندگی یه ادم به همین اسونیا نیست.
باز هم پیش مشاور حقوقی برو. هم هزینه کمتری بابت وکیل میدی هم میتونی خودت جریان رو دست بگیری و بیشتر و مطمئن تر قدم برداری.
اینکار باعث میشه توام یاد بگیری که زندگی عشقم و فدات شم های دوران خوشی نیست.
این روی سکه هم داره که باید همیشه به خاطر داشته باشیم.
برای همین هم هست که من مخالف 14 تا سکه و بخشیدن مهریه و این حرفای مسخره هستم.
وقتی داماد از مهریه بالا میترسه یعنی به عروس اطمینان نداره. یعنی میترسه که یه وقت طلب مهریه کنه. پس چرا عروس از تفکر داماد نترسه؟! چرا عروس نباید به این فکر کنه که ممکنه ورق برگرده و مرد هزار رنگ از آب دربیاد.
همیشه منطق پیش رو بگیرید. احساسات کم و زیادش میگذره ولی عواقب این احساسات پدر ادمو در میاره.
موفق باشی رزنیکا جان.








علاقه مندی ها (Bookmarks)