سلام گیسو جان
بله دقیقا متاسفم به خاطر همچین نگرشی که در جامعمون هست...
واقعا متاسفم...
ولی بعضی وقتها تلخه واقعیت.
این نگرش وجود داره.
من با این نگرش مواجه شدم...حتی با همون خودشیفتگی که شما می گین... ان شاالله سر فرصت توی تاپیکم می گم.
منتها اجمالا و خیلی خلاصه وار تجربه من این بود که اگر واقعا (نه شعار گونه و تعارفی) به خداوند توکل کنیم اونی که انتخاب می کنه خداست! نه ما... اگر احیانا شما سنتون 30 ساله درسته که به لحاظ دو دو تا چهارتا تعداد خواستگارانتون کمتر می شه.اما خب دراصل هم قرار هم هست تنها با یک نفر ازدواج کنید و حالا اون یک نفر بین صد مورد باشد، بین ده مورد باشد یا نه اصلا فقط همان یک مورد باشد!
همون قسمتته...
باز هم می گم تمام احساست را به عنوان یک دختر درک می کنم و من هم شرایط مشابهی از چنین دیدگاهی داشتم و برام چنین ارزش گذاری سخت بود... اما اگر چیزی در اختیار خودت نبود( آنچه که در اختیارت بود را انجام دادی) یعنی تو در اون نقش نداشتی و خداوند در آن نقش داشت خدا خودش راه حلی برای آن در نظر دارد...
و در آخر با توکل به خدا همه چیز طوری پیش می ره که همه این مشکلات (سن، قد کوتاه، سخت گیری والدین،دیر شدن اشتغال ووووو)مثل حذف گزینه عمل می کنه و باعث میشه تو به اون یک نفر نهایی برسی...
و در واقع همون یک نفر نهایی قسمت توست...و بهترین انتخاب هم واقعا همونی هست که به خدا سپردی...
باور کن من این را به عینه تجربه کرده ام و شعار نمی دم.

بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

علاقه مندی ها (Bookmarks)