سلام دوستان عزیز
واقعا نمی دونم چه طور از شما و وقتی که برایم گذاشتین تشکر کنم.
پیام هاتون خیلی خیلی خوب و فوق العاده و به موقع بود و به خصوص پیام خانم ها که انگار خیلی خوب منو درک کرده بودند برام خیلی مفید بود.از درمیان گذاشتن تجربیاتتون خیلی ممنونم.واقعا ممنون که ازم دریغ نکردین.
اینکه آدم می فهمه عین همین مساله برای خیلی ها بوده و خیلی ها اینو گذروندن به آدم خیلی آرامش می ده و امید و تحمل آدم را زیاد می کنه.
من اون روز حالم بد بود و حتی روز بعدش اما چند تا از جملات دوستان به خصوص گیسو کمند عزیزم خیلی بهم کمک کرد که رو خودم مسلط بشم.
ببخشید مثل اینکه خیلی موجب نگرانی شما شدم.
چون اول یه متنی نوشته بودم که خب خیلی در حالت بدی بودم و واقعا نگرانی آفرین بود و واقعا احساس بدی اون موقع به پدرم داشتم که بعد چند دقیقه همه متن را پاک کردم و نوشتم هیچی...
مثل اینکه تو همین چند دقیقه همون متن اولم هم خوانده شده بود و از آنجا که متاسفانه خیلی سخت از چیزی که ناراحتم کرده حرف می زنم و بیشتر می ریزم تو خودم (که یه کم خودمو فعلا اصلاح کردم)بعضی دوستان خیلی به من لطف داشتند و در ادامه همون هیچی من متوجه شدند که این یعنی خیلی حالم بده و نخواستند توی اون سیر موندن تو خودم و باز نکردن مسالم بمونم.
اگر قبلا تو تاپیکهایی بعضی تجربیاتم به دردتون خورده فقط وظیفه هم نوع دوستی خودم می دونستم و باعث افتخارمه اگر براتون مفید فایده بوده و از اینکه دوست داشتین برام جبران کنید منو شرمنده خودتون کردین و من کاری نکرده بودم. و از اینکه بنا به دلایلی نتونستم زودتر جواب این محبتهاتون را بنویسم و اگر منتظرتون گذاشتم ازتون معذرت می خوام.
باعث خوشحالیه که این حس انسان دوستی و وظیفه شناسی تو دوستان همدردی هست.و من وقتی به تالار برگشته بودم و اینجا را سوت و کور دیدم توقع این همه توجه را نداشتم و فکر کردم ممکنه دیگه اون حس هم نوع دوستی قدیم تکرار نشه و واقعا می گم از تمام شما بزرگواران که برای بنده وقت گذاشتید یه دنیا ممنونم.
امیدوارم در ادامه از تجربیات شما برگواران به خصوص خانم های متاهل استفاده کنم که در زمینه متاهلی و مدیریت این دوران قطعا نیازمند راهنمایی های دلسوزانه شما هستم.باشد که این راهنمایی ها به غیر از من برای دیگر بازدید کننده ها نیز مفید واقع شود.
من سعی می کنم برای گرفتن راهنمایی بهتر تو پست بعدی مسائل و سوالاتم را منظم تر بنویسم و نگذارم حل نشده باقی بمونه.
تشکر از همه شما![]()









علاقه مندی ها (Bookmarks)