سلام حمید جان در مورد مسئله ای که عنوان کردی به گمونم حق با تو هست، متاسفانه همیشه اکثر افراد و احتمالا خود ما به ظاهر افراد نگاه میکنیم و باقی جنبه هایی که ممکنه یه فرد تو وجودش داشتباشید
ه (خوب یا بد)به حاشیه میره
اما این دلیل نمیشه خودمونم در مورد خودمون اینجوری فکر کنیم!
راستش چیزی که من از بین حرفای شما استنباط کردم اینه که شما خیلی علاقه مند بودید تا در جایگاه مشابهی نسبت بقیه یا حد اقل اونایی که فکر میکنید از بقیه بهتر هستن یا در جایگاه بهتری هستن قرار داشتید!؟!؟
این یه مثله روانی هست که خیلیا از جهاتی دیگه در گیرشن و خوشبختانه فقط گریبان شما رو نگرفته بیشتر توضیح نمیدم چون خودتون میدونید منظورم چه چیزایی هست.
برای حل مشکلی که دارین باید بگم که تا وقتی این جوری فکر می کنید هیچ چیز تغییر نمیکنه و هیچ کس هم با شما مهربون تر نخواهد بود وجنبه های مثبت وجود شما همیشه در پشت ترس و دلهره ای که دارید باقی خواهد موند.
شما هنوز این ویژگی وجودتون رو نپذیرفتید و با مخفی کردنش(البته اگه بشه) دارید خودتون رو بخواطر چیزی که توش تاثیری نداشتید مجازات میکنید.
قطعا هیچ کسی این جوری که هست خودش رو کاملا دوست نداره اما برای داشتن یه نقص(از نظر خودتون) نمیشه از بقیه چیزهایی که داریم چشم پوشی کنیم.
در ضمن هیچ زن یا مردی نمیدونه مرد یا زن دیگه ای رو کامل کنه مگه ابنکه اون شخص خودش در مسیر کمال در حال حرکت باشه!
موفق باشید
سالها از پی مقصود به جان گردیدیم
یار در خانه و ما گرد جهان گرد جهان گردیدیم
خود سراپرده قدرش ز جهان بیرون بود
آنکه ما در طلبش کون و مکان گردیدیم








علاقه مندی ها (Bookmarks)