به نظرتون برم پیش روانشناس خانم مشکلی نداره.منو مسخره نمیکنه.؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
سلام

به همدردی خوش اومدی.

برای فرار از انزوا واجتماعی شدن راههای زیادی رفتی وبه قول خودت به نتیجه نرسیدی.حالا نگاه دستاوردهات کن.این مدت هم دانشگاه رفتی هم خدمتتو انجام دادی.هم تجربه کار داری.توی. یک سن خوب برای موفقیت قرار داری باکلی تجربه وانگیزه‌

همونطور که خودت به نتیجه رسیدی الان وقتشه از درون روی خودت کار کنی .اگه اون روانشناس خانم بوده یه روانشناس مرد پیدا کن .یا هر روانشناس مجربی که میتونی مساله ت رو بیان کنی...کارگاههای اعتماد بنفس هم در بعضی شهرها هست..تا اینجا راه رو خوب رفتی وارادت ستودنیه.
به نظرتون برم پیش روانشناس خانم مشکلی نداره.منو مسخره نمیکنه.؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط آوا... نمایش پست ها
سلام اقا ساسان
راستش من یکی باید بهم مشاوره بدنو خودم اصلا حال خوبی ندارم مثل کسی هستم که نفس کم اورده ولی به زور حرکت میکنه شاید مشکلاتمون شبیه به هم نباشه ولی منم مشکلات فراونی داشتم و دارم و واقعا ناراحتی های زیادی تحمل کردم اینا رو که میگم هم به خودم میگم هم به شما کاش وقتمون دیگه صرف غصه های قبل و اینده امون نکنیم .کاش محکمتر به سمت جلو بریم با تمام وجودمون به خودمون روحیه بدیم و افکار منفی بیشتر از این مارو فلج نکنه ،من دارم سعی میکنم بین کارام بغضم میترکه ولی سعیم میکنم تغییر کنم تو هم از خودت شروع کن کار به کمک کسیم نداشته باش فقط به خودت متکی باش و سعی کن خودت برای خودت کاری کنی که از این ناراحتی ها فاصله بگیری ،هر کاری لازمه برای خودت بکن راهشو پیدا میکنی
ضمیر ناخوداگاه منو فلج کرده. از انجام هر کاری طفره میرم