سلام
من ۳ماه تنها زندگی کردم من حق ندارم؟من تقصیراتمو قبول کردم و بارها بارها بهش گفتم حتی من واسطه فرستادم وقتی دیدم اصلا ککش نمیگزه و برام ارزش قایل نیست و به حرف اطرافیانش گوش میده من تنها راهم مهریه و دادگاه بود,خیلی ببخشید نکنه انتظار دارین من میرفتم التماس و حتی اشتباهات شوهرمو گردن میگرفتم؟؟؟!!!!!!!
من با مشاور هم حرف زدم حتی اوایل قهرمون که عموی شوهرم برامون وقت مشاوره گرفت مشاوره وقتی حرفامونو شنید به هردومون گفت اشتباه از جفتتونه بعد رو کرد به شوهرم گفت مقصر اصلی تویی و بیشترین مشکلات از ناحیه تو بودی و اگر زندگیتو میخوای باید رویتو عوض کنی, ولی شوهرم حتی جلو مشاور هم نسبت به من جبهه گرفت و دادو بیداد کردکه مشاور مجبور شد بیرونش کنه,
الانم فقط به خدا توکل کردم و از صبر و نماز کمک میگیرم,
راستی امروز از باشگاه که برمیگشتم جاریمو دیدم وقتی منو دید بهم بی محلی کرد منم اصلا بهش محل نذاشتمو انگار که نه انگار, ولی وقتی اومدم خونه خیلی ناراحت بودم و توقع دیگه ای از جاریم داشتم دلم میخواست بیاد باهام حرف بزنه اما…
مثلا نا سلامتی اون باعث و بانی این ازدواج بود!!!!!!
چقد آدما زود نقش عوض میکنن خدایاااااا این چه دنیایی است؟؟؟؟؟! چرا همش دروغ و نیرنگ و تزویر؟؟؟؟؟؟
خدایا به حق ناله های دل موسی بن جعفر که امشب شهادتشه قسمت میدم ناله های ما رو بشنو و همه دوستان همدردی رو امیدوار و شاد و عاقبت به خیر بگردان,آمین یا رب العامین
یا صاحب الزمان ادرکنی یا فارس الحجاز اغثنی,

علاقه مندی ها (Bookmarks)