سلام
اگر شما را ناراحت کردم بنده را می بخشید.

حقیقتا نیتم خیر بود و فقط می خواستم متوجه بشید که قبل از عمل دارید خیلی زیاد افکار منفی به خودتون می دین. افکاری که ممکنه درست نباشه.و قضاوتتون پیش داورانه است.
واقعا من قصد هیچ گونه جسارتی نداشتم. و اگر چنین برداشتی داشتین از این بابت عذرخواهی می کنم. البته من از تحقیر حرف نزدم. از برچسب زدن حرف زدم که متاسفانه خودم هم کم مبتلا بهش نیستم و ناخوداگاه این کار را می کنم.خیلی از ماها این طوریم.
شاید متوجه عمق منظور من شما نمی شین که چرا این سطح واکنش را داشتم.چون هم دختر نیستین و هم تجربیات خواستگاریتون خیلی کمه یا اصلا نداشتین.
باور کنید من خیلی تجربیات زیادی داشتم و اوایل اصلا هیچ گله و شکایتی هم نداشتم.با اینکه اصطکاک های زیادی هم داشتم. دیگه آخرا واقعا به طور جدی کم آورده بودم و گله و شکایتم شروع شده بود!
وقتی میومدم مثلا خیلی تاپیک ها را می خوندم که پسرها بعد مثلا تجربه سه تا خواستگاری بی سرانجام کم می اوردن واقعا متعجب می شدم.و راستش یه کم حرصم هم در می اومد!
شما نمی دونید این نگاهی که مثلا یه دختر 28 ساله چرا تا الان ازدواج نکرده و لابد خواستگار نداشته و آخی الان خواستگار نیست به من چند بار شده بود! توی خواستگاریام و مادراشون به خصوص! مثلا دلسوزانه... البته درحالی بود که برعکس اون مساله برای من بود.ولی خب آنها که نمی دونستن.و یه رفتارهای خاصی از خود آقایون خواستگار هم داشتم حتی!
ولی اصلا عرض من این نیست...
عرض من اینه خب باشه همه خواستگارام اصلا بد! اصلا همشون نگاهشون به من بد! مثلا نگاهشون اینه چون من 28 سالمه لابد مجبوری دارم به ازدواج باهاشون فکر می کنم!یا چقدر دنبال شوهرم. خب آخرش که چی؟
آخرش اون ها حذف شدن! دیگه اون گزینه ها نیستن! فقط یه گزینه موند که درست منو تیک زد.همین کافیه.
من وقتی می بینم یه پسر مثل شما تا این حد قبل از هرگونه اقدامی این طوری خودش را درگیر عمل انجام نشده قرار می ده ناراحت می شم.وقتی هنوز اول راهی این قدر بی اعتماد به نفس عمل می کنه ناراحت می شم و وقتی با مسیر خودم مقایسه می کنم تعجب می کنم. که همچین پسر توانمندی همین اول راهی خسته میشه و خبر نداره آیا حالا حالا ها باید بگرده و بگرده تا همسر آیندشو پیدا کنه؟ حتی اگر قدش بلند هم باشه؟و چرا این قدر با تمام این ویژگی های عالی داره ضعیف اقدام می کنه.
بعد اگر همسر آیندش را پیدا کرد ولی این طور قضاوت کرد که چرا مثلا سنش بالاست! چرا تا حالا ازدواج نکرده و فلان و نکنه منو به این دلیل می خواد... یا اصلا چرا خواستگار نداره و فلان... قضاوت ناعادلانه ای (مشابه قضاوتی که بعضا شما را راجع به قدتان می کنند) که باور کنید تو خود همین همدردی هم دیدم!
و من ابتدا فکر کردم شما هم همچین قضاوتی دارید.که الان می گید ندارین.
و منو واقعا می بخشید اگر بد منظورتون را متوجه شدم.
و اگر واقعا خودتان این مساله براتون خیلی مهمه که مطمئن باشید به این دلیل قد جواب منفی نمی گیرید می تونید خواستگاری دخترهای ریز نقش هم بروید و یا تو اولویتتان بگذارید.فکر می کنم این دخترها هم دغدغه ای از جنس دغدغه شما داشته باشند و مطمئنا این مساله عیب نیست.ولی اگر دختری پاسخ منفی داد خواهشا سریعا به قدتان ربط ندهید. اصلا رها کنید و برید به سمت گزینه های دیگر...
عیدتون هم مبارک باشه و امیدوارم به برکت این روز واقعا خوشبخت بشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)