سلام . خواهش می کنم . من در این زمینه اطلاع ندارم و این چیزی رو که می گم صرفا از شنیده ها یا چیزهایی که خودم
خوندم بهتر هست برای اطمینان از یه متخصص دینی مثلا یک روحانی سوال کنید .
تا اون جایی که من می دونم نفقه زن بر مرد واجب هست ... ولی کمک دیگران ( مثلا سرپرستی بچه یتیم ) یک امر مستحب هست .. همیشه یه کار واجب
نسبت به یه کار مستحب در اولویت قرار داره . بنابراین به نظر من حرف خانم شما درست هست . شما اول نیازهای منزل خود ( که در واقع نفقه خانم هست )
رو بدید و بعد از پس انداز برای زندگی اگه چیزی اضافه اومد می تونید به کار مستحب ( مثلا سرپرستی بچه یتیم ) بپرداید ... خدا هم از هر کسی به اندازه
وسعش میخواد نه بیشتر ... ( لا يُکَلِّفُ اللَّهُ نَفْساً إِلاَّ وُسْعَها ) بنابراین لزومی نداره وقتی ندارید برید قرض بکنید ..
=======================توی دین ما کمک کردن به نزدیکان و اقوام خود ادم همیشه در اولویت هست بنابراین حتی به نظر من شما اگر بخواید کمکی هم بکنید به جای سرپرستی یهوضع مالی خانواده همسرم خوب نیست و فعلا یارانه را هم اونا میگیرن و یارانه خودم خونه پدرم هم را به بابام به عنوان پول توجیبی میدم و قطع نکردم
بچه یتیم ...چه بهتر یود به نوعی به خانواده همسرتون کمک می کردید ...یا حالا خانواده خودتون ...... مثلا از همون 100 تومن بین دو خانواده تقسیم می
کردید ....این ها چیز هایی بود که من خودم حالا خونده یا شنیده بودم ... باز هم برای اطمینان خود شما از یک روحانی سوال کنید .
یا علی ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)