به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 بهمن 95 [ 01:19]
    سطح
    19
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    68

تشکرشده 14 در 13 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط خانم دکتر نمایش پست ها
    با سلام.

ببینید دوست عزیز طرز فکر شما مسئله داره و ناشی از اینه که شما شاید دارید کم کم افسرده میشید. دنیاتون سیاهه و سقف آسمونتون کوتاه. به عنوان کسی که افسردگی رو تجربه کرده

میفهمم چی میگید.

من تو پست قبلیم گفتم که مشکل شما رو قبول دارم و ناراحتی شما محترم و قابل بحثه . الان هم دارم میگم مشکل شما واقعا مهمه و باید حلش کنید.

میدونید برای حل هر مسئله راه حل های زیادی وجود داره.اما شما یک راه حل رو انتخاب کردید.

راه حل شما اینه که صورت مسئله رو حذف کنید و برای اینکه فکر میکنید قد کوتاه شما روی ازدواجتون موثره بهتره ازدواج نکنید. این خلاصه ی حرفاتونه: وقتی به مشکل رسیدم فرار بهترین

راه رهایی از مشکلاته.

آیا تصمیم خودتون رو گرفتید یا میخواید دوستان راه حل ارائه بدن؟ آیا خودتون نمیدونید جواب دوستان شما در تالار نسبت به پیشنهاد شما چیه؟ مخالفت با شما یا نصیحت شما یا دعوا با شما

یا یک در هزارم پذیرش راه حل شما؟ البته که ما جای شما نیستیم و ممکنه ادعا کنیم که اگه جای تو بودم فلان میکردم و بهمان . که خوب بعضی هامون راست و از ته دل راه حل میگیم !!!

ولی خوب باور کنید حل مشکل از طریق فرار کمی دور از ذهن ما آدم هایی هست که شما یا هر فرد قد کوتاه دیگه ای رو تصور میکنیم و تو اطرافمون میبینیم و حتما شما درگیر شرایط فکری

خاصی هستید که به چنین جایی رسیدید. از نظر اکثریت افراد ناپختگی .... چرا که اطراف ما پر از قد کوتاه هایی هست که هم زن دارن و هم بچه و هم کار و درآمد و هم تحصیلات و ...

راستی ممنون که به من یاد دادید که قد کوتاه مسئله ی مهمی اون هم در این ابعاد برای آقایون هست و من از این به بعد اگه پسری قد کوتاه دیدم که در زندگی موفقیتی داره بیشتر بهش

احترام خواهم گذاشت چون قدرت درک بالایی داشته که تونسته خودش رو قبول کنه و زندگی شو جمع کنه.

دوست من، جوان عاقل و باهوشی هستید. من میدونم خودتون هم میدونید. بیایید به راه حل پذیرش خود و حذف خجالت و کم رویی بپردازید چون کاری معقول تره. شاید با تقویت اعتماد به

نفس ....
    سلام ممنون از پاسختون

من دوست ندارم از مشکل فرار کنم یا صورت مسئله پاک کنم ولی وقتی این مسئله داره روز به روز برام شدیدتر میشه و به قول شما کم کم داره افسرده ام میکنه باید چیکار کنم ؟ خودم نمیتونم حلش کنم بنابراین ترجیه میدم فعلا از ریشه حذفش کنم تا بقیه زندگی ام تحت الشعاع قرار نداده و باعث درجازدن هم نشه

در مورد ادم های قد کوتاهی که اطرافتون میبینید نمیدونم شاید اونا حساس نیستن یا شایدم بروز نمیدن هرچند که منم هیچ وقت بروز نمیدم و هیچ کس نمیدونه در این مورد حساس هستم .

ولی من حس میکنم مثل اون سکونشین ها تو فوتبال هستم . شاید فقط کسی از نداشتن خواستگار و شرایط خیلی ناجور (منظورم اصلا ظاهر و قیافه نیست) حاضر به ازدواج بشه . که حس خوبی منتقل نمیکنه .

بازم ممنون که جواب دادید

نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام
    شما از کجا می دونید که به خاطر قد الزاما پاسخ منفی شنیدین؟

من یه خواستگار داشتم قدش 168 و خیلی هم از نظرم مناسب بود! و قابل ذکر اینکه ریزنقش هم بود.ولی خب بعد چند جلسه قسمت نشد.
    دقیقا بعدش یه خواستگار داشتم قدش 167 ریزنقش هم نبود ولی واقعا به دلم ننشست و جواب منفی دادم. شاید این خواستگار مثل شما فکر کرده من به خاطر قدش جواب منفی دادم.نمی دونم.شاید اون موقع خودم هم نمی دونستم چرا ازش خوشم نمیاد و قد بهانه مناسبی جلوه می کرد.

دقیقا قبل هسرم یکی خواستگاریم اومد و قدش 170 و جواب منفی دادم به دلایلی و اصلا حتی حوصله حرف زدن باهاش را نداشتم. همسرم اومد خواستگاریم و قدش 170 و جوابم مثبت ! نمی دونم شاید خواستگار قبلی فکر کرده به خاطر قدش جواب منفی دادم!!! ولی اگر قد ملاکم بود چرا همسرم انتخاب نهاییم شد؟!

شاید آدمایی که از خارج به مساله نگاه می کنند و تو ذهن من نبودن بتونن هزاران قضاوت اشتباه کنند! با پیش زمینه ذهنی خودشون! ولی لزوما اون قضاوت ها درست نیست.

حتی اگر تو خیلی از موارد قضاوتتون درست باشه!تو این دنیا هیچ کس نیست برای ازدواجش دغدغه ای نداشته باشه! من خودم دغدغه اساسی داشتم. و بابتشون خیلی ناراحت بودم. چون همش حس می کردم اون مورد نمی ذاره من ازدواج کنم!و ذهنم مدام روی همون مساله کلیک کرده بود!
    ولی یه نفر بیشتر تو این دنیا لازم نبود برای ازدواج با من!
    و من خوشحالم بابت داشتن اون دغدغه! چون بعضی جاها مثل یک فیلتر عمل کرد و باعث شد خیلی از آدما نتونن از مسیرازدواج با من بگذرن!!!
    خیلی سختم شد! خیلی سختی کشیدم!!! اما گذشت و گذشت تا همسرم بهم رسید! فقط همون یه نفر اصلی و واقعی!
    اگر اون فیلتر نبود مطمئنم قدر همسرم را الان نمی دونستم!چون فکر می کردم همه چی تمومم و خب خیلی ها می تونستن منو واقعی دوست داشته باشن! و از این هفت خان بگذرن! و خیلی از اخلاقیات خوب همسرم برام بولد نمی شد! و واقعی بودن خواستن من از طرف او برام محرض نمی شد!

بعضی وقتا خدا جلوی یه سری از بنده هاش یه مشکلاتی می ذاره که به ظاهر خیلی بدن! ولی در باطن مثل یه توفیق اجباری عمل می کنن که مثل حذف گزینه عمل می کنه و در نهایت باعث می شه آدم به جواب واقعا صحیح برسه!

خیلی ها تو این دنیا حذف گزینه ندارن و در نهایت تو انتخابشون اشتباه می کنند!و جواب غلط را تیک می زنن و به کسی می رسن که همسر واقعیشون نیست و در نهایت ط ل ا ق!!!

جواب های حذف شده و غلط مهم نیستن! بیذارید تند تند حذف بشن! مهم همون یه دونه جواب صحیح پایانیه! به بعضیا خدا داره تو این کنکور زندگی کمک می کنه ولی حواسشون نیست! حواسشون نیست تو این دنیا خدا براشون تنها یه گزینه صحیح انتخاب کرده که دیر یا زود بهش می رسن!(درواقع می تونن برسن،اگر خودشون بخوان،اگر با حواشی و گزینه های غلط خودشون را درگیر نکنن!)
    سلام ممنون از پاسختون
    من هنوز خواستگاری کسی نرفتم .ولی بازخورد افراد جامعه رو میبینم و شانس اینکه بتونم احتمالا با دختر مورد علاقم (که البته هنوز کسی رو زیر نظر ندارم ) ازدواج کنم خیلی پایینه .همون طور که کاربر ثمری گفتن فرهنگ جامعه ما متاسفانه خیلی تغییر کرده و خیلی ها چه دختر و چه پسر ظاهربین شدن و قد کوتاهی مخصوصا مرد ارزش و بهای زیادی پیدا کرده و چه قشر مذهبی چه غیرمذهبی براشون خط قرمزه. البته عده محدودی هستن که شاید براشون مهم نباشه
    در مورد موضوعی که مطرح کردید نمیدونم شاید حق با شما باشه . ممنون از وقتی که گذاشتید

2. کاربر روبرو از پست مفید hamid.n تشکرکرده است .

خانم دکتر (چهارشنبه 01 اردیبهشت 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)