به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 19 خرداد 97 [ 21:53]
    سطح
    42
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    7

تشکرشده 84 در 50 پست

Array
    همسرم دختر خوبیه و در زندگی متوجه تلاشش برای بهتر شدن زندگی میشدم و پیش حرفهای اونم بشینید میگه برای زندگی خیلی تلاش کرده و درست هم میگه!!!
    اما دقیقا مثل فرمایشات جناب آقای دکتر حبشی که کارهای اشتباه خانم ها رابیان میکردند همسرم همون اشتباهات را دhشت و من هم بخاطر عدم اگاهی رفتار خردمندانه نداشتم
    صحبت های دکتر حبشی را که گوش میکنم انگار فقط داره در مورد زندگی ما صحبت میکنه
    فرهنگ سازی در جامعه کم هست ، بهترین مکان برای فرهنگ سازی صدا و سیما هست ، اما اکثر اونها چندبار ازدواج کردن و مشکل دارن مثلا اون فیلم کیمیا که نشون میداد اون دختر که نقش کمیا را بازی میکرد دختر طلاقه
    اکثر جاها را نگاه میکنم خانواده ها بسیار مشکل دارن
    داداشم اومده پادرمیونی بکنه بعدن متوجه شدم دو هفته هست با زنش صحبت نمیکنن
    داییم اومده بزرگتری بکنه خودش یک هفته هست با زنش صحبت نمیکنه و خانواده زنش حق ندارن خونش بیان
    نمونه هاش در اطراف شما خواننده عزیز هم زیاده
    میخوام بگم بهشت برین را ما خودمون باید بسازیم و کسی این بهشت را به طور کامل نداره
    مهارت زندگی خیلی مهمه که ما نداریم که اگر داشتیم اینقد امار طلاق جسمی و عاطفی بالا نبود

منم بسیار مشکل داشتم و البته هنوزم دارم
    شاید اگر همین چند ساعت صحبت های دکترحبشی را من و همسرم گوش کرده بودیم ما زندگیمون گل بلبل میبود
    فعلا صبر میکنم تا اقدامی بکنن بعد به خالم که مادرزنم هم هست میگم اینا را بده به همسرم چندبار گوش کنه بعد تصمیم گیری میکنیم ، شایدم بعد از گوش کردن بازم نظرش طلاق باشه یا زندگی کنه در هرصورت تکلیف روشنتره
    تلاشم را میکنم بیدار بشه اگر شد در بیداری زندگی میکنیم اگرم خودش را بخواب زد بعد از طلاق من در بیداری ازدواج مجدد میکنم
    هر دو خانواده مهارت لازم برای زندگی را نداشتیم و نداریم فقط من غرورم کمتره و کمتر در اشتباه میمونم و دارم تلاش میکنم تا راه درست را بدست بیارم اما همسرم خیلی مغروره و فکر میکنه همه چیز را میدونه و فقط عیب از من است که البته این رفتار همسرم بخاطر رفتار پدرش هست
    البته زندگی هم همینجوریه مثلا سربازی که رفته بودیم بعد از دوبار تیر اندازی در میدان تیر ، بهمون اسلحه جنگی دادن و خیلی از سربازها بخاطر نداشتن اگاهی باعث کشته شدن خودشون یا اطرافیانشون میشدن
    رانندگی هم همینجوریه یه گواهینامه الکی میدن و مردم بخاطر نداشتن اگاهی و مهرت باعث میشن توی مثلا چهار ماه ده هزار نفر در تصادفات کشته بشن
    ما توی این کشور همیشه از عدم اگاهی ها رنج میبریم یا انسان ابلهی را معلم میکنند و باعث میشه خیلی از بچه ها ترک تحصیل کنند یا خود من اگر مطالعه نکنم و به خودسازی نرسم مسلما پدر لایقی نمیشم
    اگر جای این همه کلاس های بیخود در دانشگاه چندتا کلاس اموزش روابط خانواده و کلا چیزهایی که دکترحبشی گفتن را گذاشته بودن مشکلات ما کمتر بود اما در درس تنظیم خانواده همش میان راه های جلوگیری از بارداری را میگن !!!
    فرهنگ مطالعه هم بسیار کمه ، من تا دلتون بخواد کتاب های کامپیوتر خوندم اما دریغ از چهارتا کتاب در مورد زندگی که اگر خوانده بودم اوضاعم بهتر بود
    همسرم همش سرش توی مبایله و داره رمان میخونه اما در دریغ از چندخط مطالعه در مورد زندگی واقعی تازه بمنم ایراد میگیره که چرا مثل مردهای توی رمان نیستم ، وقتی هم میگم مطالعه بکن باهام دعوا میکنه ، البته تا قبل از ازدواج شاید بهش حق داد چون خانوادش هم مطالعه ای ندارن اما برای زندگیش باید تلاش کنه چون تا چشم بهم بزنه میبینه تنهاس و خانواده تا حدی میتونن کمک باشن
    ببخشید اینا را نوشتم
    برای مذاکره عجله ای ندارم چون همونجور که قبلا هم گفتم چون محبتی نداشت جای خالیش را احساس نمیکنم و برای خودم هم خوبه تا بیشتر به خودسازی برسم چون نادونی من بیشتر بوده منظورم اینه که باید بیشتر میدونستم چون سنم بیشتر بوده و نباید یکطرفه به قاضی رفت، ناپختگی من به مراتب بیشتر بوده ، از خودم تعجب میکنم که چرا بی دقتیم زیاد بوده ، میشه توجیهاتی مثل خانواده ها را اورد اما اونا فقط توجیه است اشتباه بزرگ دیگم اینه که زن کم سن گرفتم تا اون بزرگ و پخته بشه من پیر شدم

تا اینجا متوجه شدم که بهترین کار صبر است

2. 8 کاربر از پست مفید meghdad تشکرکرده اند .

baitollah-abbaspour (یکشنبه 12 اردیبهشت 95), mercedes62 (یکشنبه 29 فروردین 95), آخیش (یکشنبه 29 فروردین 95), آرامش خیال (یکشنبه 29 فروردین 95), سها** (سه شنبه 31 فروردین 95), سمیراه (یکشنبه 29 فروردین 95), ستاره زیبا (یکشنبه 29 فروردین 95), شادی ظهوریان (یکشنبه 29 فروردین 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)