آخه من نمیفهمم فرقش چیه؟؟!! ...چه شما رو واسه قدتون بخوان چه واسه مالتون!!! در هر دو حالت شما رو واسه خودتون نمیخوان!! شما فرض کنید قدتون بلنده و دارین دنبال زن میگردین...بعد یکی میاد به شما یه دختر رو معرفی میکنه و در توصیفش میگه : من تقریبا مطمینم که این دختر به شما جواب مثبت میده چون معیار اصلیش قد بلندی طرف مقابله!!!...اونوقت به شما حس خوبی دست میده؟؟ من که اصلا به خودم زحمت دیدن این دختر رو نمیدم....( من این تاپیک رو دنبال میکردم چون مشکل کنار نیومدن با ویژگیهای ذاتی توو خیلیها هست ..حالا واسه شما قدتونه... واسه اون یکی دماغشه...اون یکی رنگ پوستشه...این کنار نیومدن هم همه به خاطر اینه که ما ایرانیا به خودمون اجازه میدیم بقیه رو مسخره کنیم ( به بچه هامون هم یاد میدیم) و مدام دم از فرهنگ دو هزارساله مون میزنیم در صورتی که تو فلان بلاد کفر سیاه و سفید و کوتاه و بلند خیلی راحت تر از ما کنار هم زندگی میکنند...مثلا میبینی یه سفید برفی رفته با یه سیاهپوست ازدواج کرده و خیلی هم خوش وخرمه..بعد تو ایران طرف خودش با سفیدی فرسنگها فاصله داره میاد ایراد میگیره که مثلا زن من یه درجه از من تیره تره!!! اینا درد جامعه ماست!!!.... )

علاقه مندی ها (Bookmarks)