سلام
دوست عزیز دختریا پسری که کاستی های همو قبول نداشته باشند نمی تونند همدیگرو خوشبخت کنند . برو درخانه ی دختری رو برا خواستگاری بزن که درکنار خوبی های که داری کاستی هاتوهم قبول داشته باشه هیچ انسانی کامل نیست یکی قدش بلند اخلاق نداره ،یکی اخلاق داره قدش کوتاه، یکی پولداره یکی فقیره منکراین نمیشم هستند دخترانی که ظاهربین هستند ازمن به تو یک نصیحت که دوره این دختران رو خط بکش
قد خودمن هم 165سانتی متر وشاید هم یکی دوسانتی متر ازشما کوتاه تر باشم وجثته ریزی هم دارم ولی برخلاف شما که انقدر تو فکر کوتاهی قد هستین من اصلا نیستم وخداروشکر تو دوستان وآشنایان و فامیل ها احترام خاصی برام قائل هستند . تعریف ازخود نباشد میرم تو هرمکانی باشخصیت که دارم اطرافیان رو با همون برخورد اول جذب میکنم درحالی که ازنظرچهره هم شاید پایینتر ازشما باشم حتی تو دوران دانشگاه بوده دوستی ازمن خوشش نیامده ولی با اخلاق وشخصیتم اون بعدازمدتی جذب خودم کردم . یه نمونه سیاسی برات مثال بزنم برادرعزیزم یادته یه آقای 8 سال رئیس جمهورمون بود و72 میلیون نفر ازش حساب میبردن ازقد بلندش حساب میبردن یا از جثته ی که داشت؟ برادرگلم اگه دیدی کسی توروبه خاطر قد کوتاهت تحقیر کرد بدون اول شخصیت انسانی واخلاقی خودشو زیر سوال برده من همیشه به کسانی که تو فکر کوتاهی قد بودن گفتم به جایی اینکه انقدرتو فکر کوتاهی قدهستین به فکر کوتاهی مغزتون بودین الان مشکلات حل میشد
اعتمادبه نفس داشته باشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)