به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 69
    عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 خرداد 95 [ 00:07]
    سطح
    11
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    37

تشکرشده 42 در 32 پست

Array
    خواهش میکنم.

من هم مثل شما وسواس داشتم و فکر میکردم بدبختم!!! میدونید من هم مثل شما چندین سال از عمرم رو تلف کردم و وقتی میگم باهوشید به خاطر اینه که من هم مثل شما گیر داده بودم به راه حل و بعدها فهمیدم خیلی ها حتی نمیدونن مشکلشون چیه!!! اما من زمین و زمانو برای تغییر به هم دوختم. با اینکه بسیار غمگین بودم اما ته قلبم امیدی داشتم و همش ناراحت بودم که چرا من این جوری شدم و یکی مثلا پولداره و زیبا و من این همه بدبختم که این طور نیستم اون سالها که مشکل من فقط وسواس بود دوست داشتم به همه ثابت کنم که چیزی از کسی کم ندارم و چرا همه ظاهر بینن !!! همه باید بفهمن که ظاهر مهم نیست و این باطن افراده که واقعا مهمه.
    من واقعا با همه خوب و مهربون بودم. همه رو درک میکردم و همه رو دوست داشتم اما دیگران قلب مهربونی نداشتن و اونها مدام من رو مسخره میکردن (البته بعدها که درمان شدم فهمیدم این فقط فکر من بود ،هیچ کس حتی من رو مسخره هم نمیکرد من بودم که این طور برداشت میکردم!!!)

این که دیگران و جامعه بد هستن برام دردناک بود. نمیدونم چقدر شما دوست دارید که مردم خوب باشن و شما رو همین طور که هستید بپذیرن. چقدر آرزوتونه که با خانمی ازدواج کنید که شما رو همین طور که هستید بپذیره و عاشقتون باشه و چقدر فکر اینکه همچین فردی رو پیدا نخواهید کرد قلب شما رو میشکنه و نا امیدی میاد سراغتون.

با مطالعه فهمیدم بخشی از این تفکرات من ناشی از نوع ارزش های منه. من احترام برام یک ارزش بود اینکه دیگران به من احترام بذارن و من رو بپذیرن دلیلش هم این بود : چون من به اونا احترام میذارم اونها هم وظیفه شونه!!! پس وقتی دیگران این کار رو نمیکنن من رو داغون میکنن.

من متاسفانه تو اون برهه به روانشناس مراجعه نکردم و یک راه حل من در آوردی برای مشکلم پیدا کردم. سطح درکم کمی پایین بود اما الان بابت استدلالم از خودم خوشم میاد.

من به خودم گفتم تو احترام میذاری و دیگران رو همون طور که هستن می پذیری پس حالا که این مسئله تو رو ناراحت میکنه بیا و بزن زیر همه چیز!!!

شاید باورتون نشه ولی واقعا جواب داد. جوابش صد درصد درست نبود چون اون موقع اقداماتم سنجیده نبود اما قطعا شما با من فرق دارید و عاقل ترید.

حالا شما هم بیایید یک لیست از ارزش هاتون رو بنویسید و مشخص کنید از دیگران چه انتظاراتی دارید شاید تونستید یه راه حل ساده برای مشکلتون از بین سیستم فکری تون پیدا کنید.

چی رو دوست دارید و چه چیزی شما رو ناراحت میکنه.

فکر میکنم به اندازه ی کافی مطالعه کرده باشید. حالا وقت عمل به مطالعاتتون رسیده. بیایید و کمی خودتون و فکراتون رو به چالش بکشید.

2. کاربر روبرو از پست مفید خانم دکتر تشکرکرده است .

hamid.n (دوشنبه 16 فروردین 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 بهمن 95 [ 01:19]
    سطح
    19
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    68

تشکرشده 14 در 13 پست

Array
    من حدود سه هفته اس تو سایتم ولی یه مشاورم نظر نداد ظاهرا برای اینکه مشاور نظر بده حتما باید پول پرداخت کنیم
    کاربرای این سایت ظاهرا غریب کشن .و بیشتر برای قدیمی ها احترام قایل هستن.به جز عده ای قلیل
    خداحافظ همگی

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 فروردین 96 [ 23:18]
    سطح
    31
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 144
    Overall activity: 36.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2

تشکرشده 63 در 32 پست

Array
    سلام دوست عزیز. من مشاور نیستم اما میخام چند تا مطلب برات بنویسم.. چرا شما منتظر یک مشاور هستی و چرا دنبال اینی که بقیه همش بخان دلداریت بدن و همش نقش یک انسان مظوم که حقش خورده شده رو داری!! ببین من منکر مشاوره و کمکش نیستم اما اینو بهت بذار بگم بزرگترین مشاور خودتی!! این خودتی که باید به خودت روحیه بدی!! این تویی که باید خودتو دوست داشته باشی هر طور که هستی وحتی اگر دنیا ارتشی شد در مقابل تو به خاطر مشکلی که خودت اسمشو گذاشتی و ازش ناراحتی مثل مرد سرپا وایستی و نداری روحیت خراب شه!!
    مطب دوم. ببین رک و راست دخترا الان آهن پرست شدن!! همشونم همینن حتی اونی که قیافش معمولیه به کم قانع نیست دیگه. یک دسته هم هستن که چون هیچ کس براشون تا به حال جلو نرفته میگن ظاهر برامون مهم نیست و طرفمون باید خوب باشه و..خب چون چاره دیگه ای ندارن و میترسن تنها بمونند نمیتونند زیاده خواه باشن و به کم هم قانع اند. بقیه دخترا هم مطمئن مطمئن باش یا آهن پرست هستن و خودشونم اعلام میکنند یا هم فقط شعار میدن ما سالم بودن و صداقت و... پسر برامون مهمه نه ظاهرش.. اما در عمل اینجور نیستن.. خب شما از این جماعت چه انتظاری داری؟؟ چرا ازشون توقع داری؟؟ یا دنبال یکی از همون گروهی که گفتم باش (گروهی که کسی براشون جلو نرفته و به خاطر ترس از تجرد فقط میخان اسم یک پسر روشون باشه) یا هم مثل من بیخیالش شو و اعصاب خودتو خورد نکن و واقعیت رو بپذیر.. اینطور خودتو نابود میکنی. من خودم تقریبا هم سن تو هستم!!تا دو سه سال پیش فکر میکردم قراره به پیامبری منصوب شم و از اینکه اهل دختر بازی و...نبودم بسیار خوشحال بودم و فکر میکردم این خیلی برای بقیه ارزشمنده. اما وقتی با چند مورد رو به رو شدم فهمیدم تنها چیزی که ارزش نداره همون چیزهایی بوده که توی ذهن من به عنوان یک ارزش نقش بسته بوده!!من یه زمانی حالم از تو بدتر بود اما خدا رو شکر خودم به خودم کمک کردم و بیرون اومدم از اون حالت. پس پاشو و تو هم خودت به خودت کمک کن

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    68

تشکرشده 14 در 13 پست

Array
    من تصمیم گرفتم کلا صورت مساله رو پاک کنم چون نمیتونم این مساله رو حل کنم ظاهرا کسی هم نمیتونه حل کنه .شایدم راه حل نداره .
    ولی چطوری کلا میتونم به ازدواج فکر نکنم فکر کنم این موضوع قابل حل تر نسبت به مشکل قدم باشه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 آذر 95 [ 01:34]
    سطح
    51
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    405

تشکرشده 1,144 در 414 پست

Array
    اول خطاب به آقای مددجو باید بگم بسیار ساده انگارانه نگاه میکنید اگر نظرتون اینه که زیبایی ظاهری یک ملاک برای جذاب شدن نیست. همه مردم سالم جهان ذاتا به دنبال زیبایی و کمال هستند. میانگین قد مردهای ایرانی هم بلندتره، مگر در مناطق یا اقلیتهای با نژاد خاص.

پس بله. شما کوتاه هستید. همچنان که یکی سیاهه. یکی کچله، یکی ابلهه، یکی...
    خیلی ها هم از خودشون ناراضی هستند. از تحصیلاتشون. از شخصیتشون. از قیافشون. از... میلیونها نفر توی همین کشور خودشون رو سپردن و میسپرن به جراحیهای دردناک و گرون قیمت و پر ریسک زیبایی. یه عده یک سال تموم از خونه بیرون نمیرن تا بلکه رتبه کنکورشون دو تا بهتر بشه. هزاران نفر از هفت صبح تا 12 شب کار میکنن تا بلکه حساب بانکیشون راضیشون کنه... شما از کی بهترید؟!

منظورتون از مشکل ازدواج چیه؟! خب شما که مینیمال نیستید؛ با کسی که از شما کوتاهتره ازدواج کنید. نکنه یه مانکن هلندی میخواید؟! مثل اینه که کسی سیکل داشته باشه و فقط دکتر بخواد.(اتفاقا تحصیلات خیلی کمتر در کنترله تا قد! این هوش میخواد و پول پدر و شانس و استعداد و خانواده خوب و موقعیت جغرافیایی مناسب و... قد رو به راحتی میشه توی دوره بلوغ تغییر داد.) من نمیگم اونی که سیکل داره به فکر همسر دکتر نباشه؛ اما هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد. باید یه کارت دیگه رو کنه!
    شما هم رفتارتون رو خوب کنید.
    اعتماد به نفستون رو بالا ببرید.
    وضعیت شغلی یا مالیتون رو بهبود بدید.
    به دنبال یه دختر معمولی باشید و کاری کنید که احساس خوشبختی کنه. نه اینکه همون اول کار بهش بگید تو اگه خوب بودی زن من نمیشدی. حالا هم اقبالت سیاهه؛ من نمیتونم کاری برات بکنم!!!

7. کاربر روبرو از پست مفید mahasty تشکرکرده است .

hamid.n (جمعه 27 فروردین 95)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 دی 95 [ 19:22]
    سطح
    8
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 25 در 11 پست

Array
    سلام
    دوست عزیز دختریا پسری که کاستی های همو قبول نداشته باشند نمی تونند همدیگرو خوشبخت کنند . برو درخانه ی دختری رو برا خواستگاری بزن که درکنار خوبی های که داری کاستی هاتوهم قبول داشته باشه هیچ انسانی کامل نیست یکی قدش بلند اخلاق نداره ،یکی اخلاق داره قدش کوتاه، یکی پولداره یکی فقیره منکراین نمیشم هستند دخترانی که ظاهربین هستند ازمن به تو یک نصیحت که دوره این دختران رو خط بکش
    قد خودمن هم 165سانتی متر وشاید هم یکی دوسانتی متر ازشما کوتاه تر باشم وجثته ریزی هم دارم ولی برخلاف شما که انقدر تو فکر کوتاهی قد هستین من اصلا نیستم وخداروشکر تو دوستان وآشنایان و فامیل ها احترام خاصی برام قائل هستند . تعریف ازخود نباشد میرم تو هرمکانی باشخصیت که دارم اطرافیان رو با همون برخورد اول جذب میکنم درحالی که ازنظرچهره هم شاید پایینتر ازشما باشم حتی تو دوران دانشگاه بوده دوستی ازمن خوشش نیامده ولی با اخلاق وشخصیتم اون بعدازمدتی جذب خودم کردم . یه نمونه سیاسی برات مثال بزنم برادرعزیزم یادته یه آقای 8 سال رئیس جمهورمون بود و72 میلیون نفر ازش حساب میبردن ازقد بلندش حساب میبردن یا از جثته ی که داشت؟ برادرگلم اگه دیدی کسی توروبه خاطر قد کوتاهت تحقیر کرد بدون اول شخصیت انسانی واخلاقی خودشو زیر سوال برده من همیشه به کسانی که تو فکر کوتاهی قد بودن گفتم به جایی اینکه انقدرتو فکر کوتاهی قدهستین به فکر کوتاهی مغزتون بودین الان مشکلات حل میشد

اعتمادبه نفس داشته باشه

9. کاربر روبرو از پست مفید sajadmn2010 تشکرکرده است .

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 02 بهمن 95 [ 21:03]
    سطح
    31
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    47

تشکرشده 104 در 48 پست

Array
    سلام.
    من فقط پست شماره یک رو خوندم
    باورکن قد معیار هیچی نیست، اینقدر مردای با قد پایین دیدم که دخترا براشون سر و دست میشکنن که تعداد نداره! باید هنر حرفه و توانایی خاصی داشته بتشی، تمیز خوش پوش و صادق باشی که ادمها رو جذب کنی البته با دروغ و حیله هم میشه .اما اگه میخوای جاودانه باشی خوب و راستگو باش

11. کاربر روبرو از پست مفید omidvaar تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    68

تشکرشده 14 در 13 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahasty نمایش پست ها
    اول خطاب به آقای مددجو باید بگم بسیار ساده انگارانه نگاه میکنید اگر نظرتون اینه که زیبایی ظاهری یک ملاک برای جذاب شدن نیست. همه مردم سالم جهان ذاتا به دنبال زیبایی و کمال هستند. میانگین قد مردهای ایرانی هم بلندتره، مگر در مناطق یا اقلیتهای با نژاد خاص.

پس بله. شما کوتاه هستید. همچنان که یکی سیاهه. یکی کچله، یکی ابلهه، یکی...
    خیلی ها هم از خودشون ناراضی هستند. از تحصیلاتشون. از شخصیتشون. از قیافشون. از... میلیونها نفر توی همین کشور خودشون رو سپردن و میسپرن به جراحیهای دردناک و گرون قیمت و پر ریسک زیبایی. یه عده یک سال تموم از خونه بیرون نمیرن تا بلکه رتبه کنکورشون دو تا بهتر بشه. هزاران نفر از هفت صبح تا 12 شب کار میکنن تا بلکه حساب بانکیشون راضیشون کنه... شما از کی بهترید؟!

منظورتون از مشکل ازدواج چیه؟! خب شما که مینیمال نیستید؛ با کسی که از شما کوتاهتره ازدواج کنید. نکنه یه مانکن هلندی میخواید؟! مثل اینه که کسی سیکل داشته باشه و فقط دکتر بخواد.(اتفاقا تحصیلات خیلی کمتر در کنترله تا قد! این هوش میخواد و پول پدر و شانس و استعداد و خانواده خوب و موقعیت جغرافیایی مناسب و... قد رو به راحتی میشه توی دوره بلوغ تغییر داد.) من نمیگم اونی که سیکل داره به فکر همسر دکتر نباشه؛ اما هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد. باید یه کارت دیگه رو کنه!
    شما هم رفتارتون رو خوب کنید.
    اعتماد به نفستون رو بالا ببرید.
    وضعیت شغلی یا مالیتون رو بهبود بدید.
    به دنبال یه دختر معمولی باشید و کاری کنید که احساس خوشبختی کنه. نه اینکه همون اول کار بهش بگید تو اگه خوب بودی زن من نمیشدی. حالا هم اقبالت سیاهه؛ من نمیتونم کاری برات بکنم!!!
    سلام
    فکر کنم بد متوجه شدید . هر چند لحن گفتارتون یکم عصبانیه میدونم قد من کوتاهه و برای دخترها این خیلی مهمه.

قد کجاش تحت کنترله بیشتر ذاتیه من خودم از بچگی ورزش و ... دیگه میکردم ولی تاثیری نداشت .مقایسه کردن تحصیلات و قد که خیلی بی معنیه یکی ذاتیه و دیگری اکتسابیه . من تا چند ماه دیگه ارشدم میگیرم و کار هم میکنم اتفاقا اونارو خیلی ساده تر تحت کنترل دارم.

دنبال مانکن هلندی هم نیستم ولی دختری که صرفا به خاطر وضعیت مالی سمتت بیاد اصلا حس خوبی منتقل نمیکنم .

نقل قول نوشته اصلی توسط omidvaar نمایش پست ها
    سلام.
    من فقط پست شماره یک رو خوندم
    باورکن قد معیار هیچی نیست، اینقدر مردای با قد پایین دیدم که دخترا براشون سر و دست میشکنن که تعداد نداره! باید هنر حرفه و توانایی خاصی داشته بتشی، تمیز خوش پوش و صادق باشی که ادمها رو جذب کنی البته با دروغ و حیله هم میشه .اما اگه میخوای جاودانه باشی خوب و راستگو باش
    سلام
    چرا اتفاقا خیلی مهمه حداقلش من اینطور حس میکنم همین جواب های دخترها رو تو همین پست بخونی همه تاکید کردن روی ویژگی های دیگه تون خیلی کاری کنید تا شاید قدتون نادیده گرفته بشه.

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 11 فروردین 97 [ 12:33]
    سطح
    23
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 90
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    3

تشکرشده 18 در 11 پست

Array
    آخه من نمیفهمم فرقش چیه؟؟!! ...چه شما رو واسه قدتون بخوان چه واسه مالتون!!! در هر دو حالت شما رو واسه خودتون نمیخوان!! شما فرض کنید قدتون بلنده و دارین دنبال زن میگردین...بعد یکی میاد به شما یه دختر رو معرفی میکنه و در توصیفش میگه : من تقریبا مطمینم که این دختر به شما جواب مثبت میده چون معیار اصلیش قد بلندی طرف مقابله!!!...اونوقت به شما حس خوبی دست میده؟؟ من که اصلا به خودم زحمت دیدن این دختر رو نمیدم....( من این تاپیک رو دنبال میکردم چون مشکل کنار نیومدن با ویژگیهای ذاتی توو خیلیها هست ..حالا واسه شما قدتونه... واسه اون یکی دماغشه...اون یکی رنگ پوستشه...این کنار نیومدن هم همه به خاطر اینه که ما ایرانیا به خودمون اجازه میدیم بقیه رو مسخره کنیم ( به بچه هامون هم یاد میدیم) و مدام دم از فرهنگ دو هزارساله مون میزنیم در صورتی که تو فلان بلاد کفر سیاه و سفید و کوتاه و بلند خیلی راحت تر از ما کنار هم زندگی میکنند...مثلا میبینی یه سفید برفی رفته با یه سیاهپوست ازدواج کرده و خیلی هم خوش وخرمه..بعد تو ایران طرف خودش با سفیدی فرسنگها فاصله داره میاد ایراد میگیره که مثلا زن من یه درجه از من تیره تره!!! اینا درد جامعه ماست!!!.... )

14. کاربر روبرو از پست مفید عدالت؟ تشکرکرده است .

sara 65 (جمعه 10 اردیبهشت 95)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 خرداد 95 [ 00:07]
    سطح
    11
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    37

تشکرشده 42 در 32 پست

Array
    با سلام.

ببینید دوست عزیز طرز فکر شما مسئله داره و ناشی از اینه که شما شاید دارید کم کم افسرده میشید. دنیاتون سیاهه و سقف آسمونتون کوتاه. به عنوان کسی که افسردگی رو تجربه کرده

میفهمم چی میگید.

من تو پست قبلیم گفتم که مشکل شما رو قبول دارم و ناراحتی شما محترم و قابل بحثه . الان هم دارم میگم مشکل شما واقعا مهمه و باید حلش کنید.

میدونید برای حل هر مسئله راه حل های زیادی وجود داره.اما شما یک راه حل رو انتخاب کردید.

راه حل شما اینه که صورت مسئله رو حذف کنید و برای اینکه فکر میکنید قد کوتاه شما روی ازدواجتون موثره بهتره ازدواج نکنید. این خلاصه ی حرفاتونه: وقتی به مشکل رسیدم فرار بهترین

راه رهایی از مشکلاته.

آیا تصمیم خودتون رو گرفتید یا میخواید دوستان راه حل ارائه بدن؟ آیا خودتون نمیدونید جواب دوستان شما در تالار نسبت به پیشنهاد شما چیه؟ مخالفت با شما یا نصیحت شما یا دعوا با شما

یا یک در هزارم پذیرش راه حل شما؟ البته که ما جای شما نیستیم و ممکنه ادعا کنیم که اگه جای تو بودم فلان میکردم و بهمان . که خوب بعضی هامون راست و از ته دل راه حل میگیم !!!

ولی خوب باور کنید حل مشکل از طریق فرار کمی دور از ذهن ما آدم هایی هست که شما یا هر فرد قد کوتاه دیگه ای رو تصور میکنیم و تو اطرافمون میبینیم و حتما شما درگیر شرایط فکری

خاصی هستید که به چنین جایی رسیدید. از نظر اکثریت افراد ناپختگی .... چرا که اطراف ما پر از قد کوتاه هایی هست که هم زن دارن و هم بچه و هم کار و درآمد و هم تحصیلات و ...

راستی ممنون که به من یاد دادید که قد کوتاه مسئله ی مهمی اون هم در این ابعاد برای آقایون هست و من از این به بعد اگه پسری قد کوتاه دیدم که در زندگی موفقیتی داره بیشتر بهش

احترام خواهم گذاشت چون قدرت درک بالایی داشته که تونسته خودش رو قبول کنه و زندگی شو جمع کنه.

دوست من، جوان عاقل و باهوشی هستید. من میدونم خودتون هم میدونید. بیایید به راه حل پذیرش خود و حذف خجالت و کم رویی بپردازید چون کاری معقول تره. شاید با تقویت اعتماد به

نفس ....

16. کاربر روبرو از پست مفید خانم دکتر تشکرکرده است .

hamid.n (دوشنبه 30 فروردین 95)

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)