سلام و تبریک سال نو
تاپیکتون طولانی بود لذا من بسنده کردم به اولین پست و آخرین پست شما
به نظرم ، هنوز جا هست تا شما در عمل حرف ها تون رو ثابت کنید و این بدان معنی نیست که همین الان بری مهریه خانومت رو بدهی و سپس ایشون را طلاق بدهی یا حق طلاق بهش بدی و بعد منتظر و چشم به راه بنشینی تا خانومت بعد از طلاق به شما رجوع کنه
این تاپیکتون رو در چهاردهم اسفند باز کردید یعنی هنوز یک ماه هم نشده (اولین تاپیکتون هم که مال نهم اسفند هست ) توی این فاصله سه تاپیک بازکردید !!!
خوب الان خودتون قضاوت کنید آیا فرصت کافی به خودتون و همسرتون بابت تغییر و پذیرش تغییر داده اید؟
به همسرت محبت کن ، حرف های با محبت بزن ، بهش امیدواری بده ، ولی نخواه همین الان ظرف دو روز مشکلتون حل بشه
ذهن خوانی هم نکن ، که الان مهریه اش رو می خواد بگیره و بعد بره و من بمونم با قسط و بدهی و یا مثلا از همسرتون رو دست بخورین
سعی کن مثبت قضیه رو ببینی
شما و همسرتون به یکدیگر علاقه دارید و زندگی خوبی را می توانید بسازید ، لذا همونطور که خودتون گفتید نابالغانه رفتار کرده اید ، حالا سعی کن به مرور زمان رفتار صحیح را جایگزین رفتار نادرست بکنی ( مدیر گفته بود یه حداقل یه فرصت شش ماهه از همسرتون بخواهید )ن
نذار خیلی آسون زندگی ای که می توانی با همسرت زیبا بسازی از دستت بره
گزیده ای از راهنمایی مدیر به یکی از کابران
يكم:
زن و شوهر بيشتر از اينكه تحت تاثير حرفهاي هم باشند تحت تاثير رفتار هم هستند.شما نياز است مهارتهاي ارتباطي خود را تقويت كنيد
دوم:
عشق مانند بذري است كه در دستان ماست، اين نحوه برخورد ماست كه آن را حفظ مي كند و آنرا رشد مي دهد. يا به عكس آن را روز به روز نحيف تر مي كند و مي كشد، شما حتي اگر با فرد ديگري ازدواج كنيد، با مسائل و مشكلات مشابهي روبرو مي شويد به علاوه به همراه داشتن عذاب وجدان در زندگي قبلي، چون نحوه برخورد با بذر عشق در زندگي فعلي خود را كامل ياد نگرفته ايد.
توصیه می کنم پستی که مدیر برای شما درج کرده است را با دقت بخوانید
اصلا ازش چاپ بگیر و مثل یک جزوه درسی بهش نگاه کن ..بخونش و روی نکات مهمش دقیق شو ... به خدا نسخه خوبی برای اصلاح زندگی رو به فروپاشی شما براتون نوشته
سعی کن عمق مطلب رو بگیری
و همین طور سعی کنید با ابراز محبت ، نظر همسرتون را برای ساخت زندگی تون جلب کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)