به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 فروردین 95 [ 23:06]
    سطح
    9
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 99.9%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points7 days registered
    تشکرها
    23

تشکرشده 56 در 29 پست

Array
    خیلی خوبه که می دونید این مسئله مشکل آفرینه و می خواین تلاش کنید که حلش کنید.

تا جایی که من می دونم برای مشکل شما یک راه حل کلی وجود داره و اونم پرت کردن حواس و مشغول کردن خودتون به کار دیگه ای هست. مثلا، هر وقت احساس کردید داره گریه تون می گیره شروع کنید به تکرار جدول ضرب تو ذهنتون یا خوندن یا تماشا کردن یک مطلب خنده دار (تو گوشی تون مثلا)، بلند شید راه برید یا حرکات ورزشی و نرمشی انجام بدید، از خونه برید بیرون و قدم بزنید، به عضلات صورتتون ورزش بدید. خلاصه همه ی این راه ها رو راه های دیگه ای رو که به ذهتون می رسه رو امتحان کنید و ببینید کدومش برای شما مناسبه. بدونید که این عادت که در طول سال ها ایجاد شده یک شبه از بین نمی ره و باید صبر و تحمل داشته باشید و به خودتون زمان بدید.

دو تا نکته در مورد عوارض گریه زیاد: اول اینکه اطرافیانتون به این نتیحه می رسن که یا احساس ناراحتی شما خیلی سطحیه و اهمیتی نداره و اگر جدی هم ناراحت بشید و گریه کنید دیگه توجهی به شما نمی کنید و دوم اینکه ممکنه به این نتیحه برسن که شما از گریه برای راه انداختن مارتون یا جلب ترحم استفاده می کنید و فکر کنند که گریه شما در نتیجه احساس صادقانه نیست و فقط یک بازی و نمایشه. این مسائل رو در نظر داشته باشید و تمام سعی خودتون رو بکنید تا گریه بیش از حدتون رو کنترل کنید تا احترام احساساتون پیش دیگران حفظ بشه.

2. کاربر روبرو از پست مفید Rainbow-Dance تشکرکرده است .

hamdardiuser (شنبه 22 اسفند 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 12 مهر 95 [ 10:44]
    سطح
    23
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 58
    Overall activity: 50.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 27 در 17 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rainbow-Dance نمایش پست ها
    خیلی خوبه که می دونید این مسئله مشکل آفرینه و می خواین تلاش کنید که حلش کنید.

تا جایی که من می دونم برای مشکل شما یک راه حل کلی وجود داره و اونم پرت کردن حواس و مشغول کردن خودتون به کار دیگه ای هست. مثلا، هر وقت احساس کردید داره گریه تون می گیره شروع کنید به تکرار جدول ضرب تو ذهنتون یا خوندن یا تماشا کردن یک مطلب خنده دار (تو گوشی تون مثلا)، بلند شید راه برید یا حرکات ورزشی و نرمشی انجام بدید، از خونه برید بیرون و قدم بزنید، به عضلات صورتتون ورزش بدید. خلاصه همه ی این راه ها رو راه های دیگه ای رو که به ذهتون می رسه رو امتحان کنید و ببینید کدومش برای شما مناسبه. بدونید که این عادت که در طول سال ها ایجاد شده یک شبه از بین نمی ره و باید صبر و تحمل داشته باشید و به خودتون زمان بدید.

دو تا نکته در مورد عوارض گریه زیاد: اول اینکه اطرافیانتون به این نتیحه می رسن که یا احساس ناراحتی شما خیلی سطحیه و اهمیتی نداره و اگر جدی هم ناراحت بشید و گریه کنید دیگه توجهی به شما نمی کنید و دوم اینکه ممکنه به این نتیحه برسن که شما از گریه برای راه انداختن مارتون یا جلب ترحم استفاده می کنید و فکر کنند که گریه شما در نتیجه احساس صادقانه نیست و فقط یک بازی و نمایشه. این مسائل رو در نظر داشته باشید و تمام سعی خودتون رو بکنید تا گریه بیش از حدتون رو کنترل کنید تا احترام احساساتون پیش دیگران حفظ بشه.
    بله کاملا درسته الان همسرم دقیقا فکر میکنه گریه های من همش فیلمه و براش اهمیتی نداره،اما من دست خودم نیست حتی وقتی میگه داری نقش بازی می کنی بازم اشک میریزم...شما گفتین خودم و سرگرم کنم ولی من هرچقد خودم و سرگرم کنم باز آروم نمیشم،ولی وقتی گریه میکنم یه ساعت بعد همه غصه هام یادم میره و میخندم،مثل این می مونه که هرچند روز یبار شارژ خالی میکنم و فقط گریه میتونه من و شارژ کنه ،دوستان اگه بازم راهکار دارین بگین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)