ببين تو ميتوني واسه اينكه انرژي بگيري بري قرص بخوري و يا يه مدت ورزش كني و از اين حرفا....
ولي من چون خودم درگير اين موضوعات بودم و هستم و همه ي اين راهها رو رفتم ميدونم اونا موقتي و بايد تا آخر عمرت يه راه حل داشته باشي...
يعني بايد دقيقا بدوني چيكار كني انرژي ميگيري و همون كارو هر از چند گاهي انجام بدي....
حالا مشكل تو......
منكه از راه دور نميتونم دقيقا بفهمم.....خودت هم بايد فكر كني....ولي ....حسم ميگه بايد يكم رقيق القلب باشي......واسه بقيه آدما...مثلا آدماي
مريض و ناراحت دل بسوزوني و يكم قلبا باهاشون همدردي كني...گريه كني..بهشون فكر كني...يه جورايي احساسم ميگه به خودت فكر ميكني فقط.........
تو بايد بتوني با دنياي بيرون از وجود خودت...با چند تا دوست و رفيق....خانواده و .....ارتباط درست برقرار كني....يعني بفهميشون.....قلبا دوسشون داشته باشي ...بهشون واقعا فك كني....براشون كاري كني....يعني راستشو بخواي مجبوري الان....اينو به عنوانه دارو دارم بهت ميگم نه واسه ثوابش...
بايد رقيق القلب بشي....يه كار كوچيك واسه يه نفر از روي محبت ......انرژيش به خودت بر ميگرده..........فداكاري كردن...اينكه خودخواهي تو (اگه اشتباه نكنم) بريزي دور.....
تو حرفات گفتي من به درد نميخورم و هيچ فايده اي ندارم.........خب اين حرفت يعني تو اومدي تو اين جهان تا مفيد باشي....براي بقيه...يعني لم زندگيت اينه....
خيليارو ميشناسم خيلي خفن و پر انرژين ولي براي كسي مفيد نيستن....براي خودشونن.....هر كس يه جوريه ....
راستي ميشه تاريخ تولدتم بگي....(جدي بگو كاريت نباشه)
پ.ن: بازم بهت فكر ميكنم.....گريه كردن برات خيلي خوبه...ولي راستش همش احساس ميكنم افتادي تو چاهه خودخواهي.....به مرورم اين وضعيت تورو ضعيف كرده...
تو آدم احساساتي هستي؟ آيا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)