من ندیدم چه در این تاپیک و چه در تاپیک قبلی پست مشابه شما و آقای خاله قزی کمکی به مراجعان کرده باشه و در تصمیم گیری آن ها تاثیر گذار بوده باشه. مدیر گفتند پاسخ ها نوع دوستانه بوده و اگر مراجع لازم میدونه گزارش بده برای حذف، یکی دیگه از مراجعان هم که گفتند قبلا با پاسخ های مشابهی مواجه شدن که حذف شده: مشت نمونه خروار!
(توی پرانتز، اتفاقا به نظر من همانطور که قبلا هم گفتم این مدل پاسخ شما نوعی تشدید فرهنگ سازی منفی در جهت دستیابی سریع و بدون دردسر به آن چیزی است که ذائقه شما و هم نوع شما می پسندد.)
(از نحوه بیانتون مشخصه که خوب متوجه شدید که اگر شما جای این مراجعان بودید چه احساسی بهتون دست می داد (ابراز تاسف، فراموشی در درج اون شکلک گل همیشگی پایان پست ها و...)).
این نتیجه رو من میدونستم و دوبار به صورت بولد در اولین پستم بیان کردم: منِ پسر اینطوری دوست دارم پس همینه که هست. من تغییر نمیدم خودم را، ولی توی دختر باید خواسته هاتو تعدیل کنی.
تردیدی نداشتم که شما هسته اصلی نظریه خودتون رو تغییر نمی دید، قصدم این بود که حداقل به همین صورت «من اینطور دوست دارم، از من انتظار دیگه ای نداشته باش» برای مراجع بعدی بیان کنید و در فضای مجازی از به کار بردن توجیهات و تحقیرهای بی پایه چون بچه ات نمیشه، سفتی، حرف گوش کن نیستی، زشتی، مثل تو زیاده و ... خودداری کنید.
به هر حال ممنون، که پاسخ قطعی را دادید و گفتید چون از بطن خانواده یاد گرفتید با له کردن دیگران کار خودتون رو پیش ببرید، حتی نمیتونید روش دیگه ای برای بیان این واقعیات جامعه پیشه کنید. این پاسخ خود به نوبه ای تاییدی بر صحت صحبت های من هست و همین که حداقل یک بار دلایل تحقیر کننده زنان را کنار گذاشتید و دلیل اصلی را ذکر کردید، برای من کافیست.
به نظر من مردانی مثل اون 400 هزار نفر سی سال پیش کم نیستند که حاضرند از خونشون برای دیگران بگذرند، دیگه 4-5 سال سنِ به قول آی تک شناسنامه ای چیزی نیست که به خاطرش شخصیت جامعه مردان اینطور زیر سوال بره (البته در صورت اطلاع رسانی کافی). با این حال اگر شما اصرار دارید بگید همتون خودخواه هستید خب من دیگه حرفی ندارم.
همونطور که گفتم برای سوالاتی که داشتم بعد از چندین ماه یاد این سایت افتادم، البته بیشتر دوست داشتم قبل از سفر با سوده صحبت کنم که دیدم چند روزیه از آخرین پستش گذشته و نیومده. همین امشب عازم سفر هستم برای بررسی زادگاه خواستگار و بنابراین پاسخ احتمالا سریع الوقوع شما رو تا مدتی نخواهم دید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)