نقل قول نوشته اصلی توسط dariush233 نمایش پست ها
درود دوست گرامی ببخشید من متوجه این موضوع نمی شم(و از همه مهم تر مصرف ترامادول به دلایل مسایل جنسی که این جور به من میگفتم

همون اوایل دوستیم بهم گفته بود میخوره ولی فقط واسه مسایل جنسی و من زیاد جدی نگرفتم ولی خیلی تشویقش کردم که بزاره کنار ولی تحمیل نکردم
)
منظور تون چی هست یعنی اینکه ایشون می خوردن برای رابطه جنسی با شما و یا قبل از اشنای با شما می خوردن برای رابطه جنسی با کس دیگه؟؟؟

من بعید می دونم ایشون ترک کرده باشند
اما ترک این قرص ها علائم شدید تری نسبت به خیلی از مخدر های دیگه دارد که می توانید از روی اون بفهمید که ترک کرده یا نه؟؟
منظورم اینه که اینجوری میگفت ولی وققی ناراحت می شد میگفت مصرف میکرده که من به حرفش اعتماد ندارم

تو این 2 ماه ما همدیگرو زیاد ندیدیم و زیاد صحبت نکردیم دور از دسترسه منه که بخوام کنترولش کنم

خانواده من میدونن و بهشون گفتم اما اون نمیدونه خانوادم میدونن

از طرفی مادر ایشون اصلا خبر نداره نمیدونم تو این مورد چیکار کنم به مشاور میگم ببینم نظر اون چیه

به گفته خودش جایگزین کرده
ولی من بهش گفتم که من رفتم پیش یک کارشناس و متضاد با چیزایی که تو میگی رو میگن ؟؟

ترکش اولا به این راحتی ها نیست

آخرین بار بهم گفتم که تصمیم دارم با ورزش و اینا درست کنم

به نظر منم ترک نکرده چون اصلا آثار هیچ بدخلقی یا ... رو توش نمیبینم

شما یک پسرین نظر شما چیه ؟ کلا ؟

دوستان فکر میکنن من منتظرم بگن که طلاق بگیر یا نگیر

نه اصلا
من فقط میخوام بگم دلایلم منطقی هست برای جدا شدن ؟

و من فکر نمیکنم مشکلاتمون کمتر شه بلکه به نظرم بعد ازدواج بیشترم میشه ؟

اگر بهتر نمیشه که من نمیخوام با ایشون ادامه بدم هرچند قلبا خیلی دوستش داشته باشم

چون همه میگن تجربه نشون داده دوست داشتن بعدا تبدیل به عادت میشه و این اخلاق و شخصیت هست که شما رو کنار هم نگه میداره