این می تواند برگرده به تجربه شخصی خودشون که می تونه بر اساس برداشت خودشون از اجتماع یا حرف های مردم بنا شده باشه...
ببینید نمشه بر اساس چهار کلمه حرف یک نظر قطعی داد ولی حدودا می شه گفت در مورد معیار قسمتی از معیار های ایشون مناسب نیست در مورد ازدواج عالی و غیر عالی از نظر من کلا ازدواج عالی وجود خارجی ندارد عالی تعریف ایده آل است که واقعیت پیدا کردنش در دنیایی که ایده آل نیست تقریبا غیر ممکنه است نهایت یک ازدواج می تواند ازدواج خوب باشد در مورد شما هم ازدواج نه خوب و نه بد در شرایط عادی خواهد بود .دقیت کنید در شرایط عادی....
در این زمینه کتاب زیاد است ولی بهتر چند جلسه مشاوره بروید و از خود فرد مشاور دهند در خواست نام کتاب کنید
خواهش می کنم دوست گرامی...
اگر منظورتون این است که خودشون چاق تر باشند که می تواند یه مدت بدنسازی کار کنند بعد از چند وقت با رشد عضله هیگلی خواهند شد اگر هم جای خاصی منظورتون هست که اونم تقریبا می شه با همین ورزش کمی تغییرات ایجاد کرد....
در مورد کتاب هم همان چیزی که به دوستمان گفتم هم به شما می گویم کتاب به تنهایی فایده ندارد بهتر از یک مشاور کمک بگیرید و از همان فرد هم درخواست نام کتاب کنید ....

علاقه مندی ها (Bookmarks)