درود دوباره خواهش می کنم دوست گرامی... ببخشید دیشب چون سه ارسالم را انجام داده بودم نشد برای تان این پست را ارسال کنم
اگر دقت کنید نوشته ام نباید بر مشکلات سر پوش گذاشت باید مشکلات را دید همان جوری که می دانید مشکل داشتن با یک فرد خیلی متفاوت است با اختلاف سلیقه داشتن با یک فرد مشکل داشتن اختلاف اساسی بر سر یک موضوع است و تفاوت سلیقه تفاوت دیدگاه در مورد جزیات یک موضوع است..
من دقیقا نمی دانم شما چه چیزی را اختلاف سلیقه می دانید ولی برای درک بهتر حرفم باید بگویم از نظر من وقتی مثلا یک زن راحت و آزاد که در خانواده ی با این فرهنگ بزرگ شده با یک مرد مذهبی که اعتقادات مذهبی دارد زندگی می کند انها سر پوشش با هم مشکل خواهند داشت و این دیگر نامش اختلاف سلیقه نیست چون موضوعی اساسی است.
و اختلاف سلیقه را می توان اینگونه گفت زن و مردی که از یک فرهنگ خانوادگی و منش فکری با هم زندگی می کنند سر رنگ لباس( نه سر خود لباس) که موضوع کاملا سلیقه هست با هم کمی اختلاف سلیقه دارند .
اما در مورد اینکه ایا ادامه دادن این رابطه درست هست یا نه خودتان باید تصمیم بگیرید و چیزی نیست که من و یا کس دیگر بگویم... ولی بنظر کلیت این رابطه درست نمی آید من نمی دانم شما در چند سالکی با این اقا دوست شده اید(شاید هم شما ان زمان زیر 20 سال سن داشته اید) اما ایشان حدودا 9 سال از شما بزرگ تر است و صد در صد از شما تجربه بیشتری دارد این گفته که من بخاطر علاقه زیاد نتوانستم جلوی خودم را بگیرم و آن واکنش را نشان داده اند گفتی منطقی و عاقلانه ی بنظر نمی رسد. که می تواند نشان دهند خیلی چیز ها باشد که دوست گرامی جناب امین به بعضی از آنها اشاره کردند . و از طرفی دوگانگی در تفکرات و عملکرد خود نشان دهند چیز دیگری است این نکته را بدانید مرد ها بیشتر عملشان است که مهم است
دوست گرامی اگر می خواهید درست انتخاب کنید باید تعریف تان از هر چیزی درست باشد و باید ملاک های درستی برای ازدواج و سنجش فرد مورد نظر داشته باشید تا زمانی که متر دقیقی ندارید چیزی را نمی توانید دقیق اندازه گیری کنید....

علاقه مندی ها (Bookmarks)